Cum va sărbători Valentina Pelinel în America Ziua Îndrăgostiților

luni, 01 februarie 2016, 23:02
2 MIN
 Cum va sărbători Valentina Pelinel în America Ziua Îndrăgostiților

Pe 14 februarie, atunci când cuplurile sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor, Valentina Pelinel se va afla în SUA, unde a plecat zilele trecute. Modelul va petrece alături de prietenele sale la restaurant.

Modelul a decis că e mai bine să stea departe de bârfele din ţară şi a plecat în America pentru a-şi plăti taxele anuale de rezidenţă, dar şi pentru a se relaxa alături de prieteni. Mai mult decât atât, ea va lansa o nouă colecţie de bijuterii alături de Mădălina Flusberg, designer şi proprietar al Flusberg Fashion Jewelry din New York, şi cel mai probabil va avea o nouă şedinţă foto. Imediat cum a ajuns în Statele Unite, Valentina a postat primele fotografii pe contul ei de socializare, afirmând că are în continuare nevoie de energia pozitivă pe care i-o transmit mesajele de la admiratori.

Modelul va petrece Valentine’s Day, care este şi ziua ei onomastică, alături de prietene, pe care, conform unor surse apropiate, le va invita la un restaurant din New York pentru a sărbători. Tot de acolo, Valentina Pelinel va putea să ia legătura şi cu tatăl viitorului ei copil, Cristi Borcea, încarcerat la Jilava.

„Şi dacă ar fi fost în România, tot departe de Cristi Borcea ar fi fost. A ales această perioadă pentru a petrece în SUA şi pentru a rezolva problemele pentru că îşi doreşte să fie mamă cu acte în regulă. Vrea să se dedice fiului ei 100%”, au declarat surse apropiate Valentinei.

ziarulring.ro

Comentarii