Dacă eşti fiică de vedetă îţi poţi dori de Crăciun un lac şi un deal, chiar dacă ai doar 2 anişori

miercuri, 20 noiembrie 2013, 11:36
2 MIN
 Dacă eşti fiică de vedetă îţi poţi dori de Crăciun un lac şi un deal, chiar dacă ai doar 2 anişori

Fetiţa lui Pink, deşi are doar 2 ani, are aspiraţii direct proporţionale cu contul din bancă al mamei sale, dorindu-şi, nici mai mult, nici mai puţin, decât un lac, un deal, un bloc şi o maşină drept cadouri de Crăciun, conform starpulse.com.
Micuţa Willow nu s-a oprit aici şi i-a mai cerut lui Moş Crăciun şi nişte şuncă de curcan, conform unui mesaj postat de mama sa pe Twitter.
"Am fost informată de fetiţa mea de 2 ani că îşi doreşte o clădire mai mică, un lac, un deal şi o maşină de Crăciun. Ah, şi ar mai fi şi nişte şuncă de curcan", conform mesajului postat de vedetă pe contul său de Twitter.
Pink, 34 de ani, a adus-o pe lume pe Willow în iunie 2011, fiind primul copil din căsnicia cu Carey Hart.
De când este mămică Pink a ales să se dedice fetiţei sale, preferând să-şi petreacă timpul liber alături de aceasta în loc să o lase pe mâna unei bone. Recent ea a renunţat chiar şi la oportunitatea de a vedea pentru prima oară în concert formaţia sa preferată, Pearl Jam, pentru a fi alături de micuţă.
"Am aşteptat toată viaţa ocazia de a vedea Pearl Jam în concert. Însă când puştoaica de 2 ani începe să plângă la cină, să-i curgă nasul şi să mă roage să nu plec… Atunci copilul câştigă oricând detaşat!", a mai postat ea într-un mesaj pe Twitter. (Agerpres)

Comentarii