Grupa B, Bordeaux

Dansul jucătorilor de rezervă

luni, 13 iunie 2016, 01:43
2 MIN
 Dansul jucătorilor de rezervă

 

 
Ţara Galilor – Slovacia 2-1 (1-0). Două dintre cele trei goluri ale meciului au fost marcate de jucători introduşi pe parcurs
 
 
Ţara Galilor: 21. Ward – 5. Chester, 6. A. Williams, 4. Davies – 2. Gunter, 7. Allen, 14. Edwards (’69 – 16. Ledley), 10. Ramsey (’88 – 15. Richards), 3. Taylor –20. J.Williams (’71 – 9. Robson-Kanu), 11. Bale.  Selecţioner: Chris Coleman.
Slovacia: 23. Kozacik – 2. Pekarik, 3. Skrtel, 4. Durica, 18. Svento – 19. Kucka, 13. Hrosovsky (’60 – 8. Duda) – 20. Mak, 17. Hamsik, 7. Weiss (’83 – 10. Stoch) – 21. Duris (’60 –11. Nemec). Selecţioner: Jan Kozak.
Arbitru: Sveind Moen (Norvegia).
Cartonaşe galbene: Hrusovsky, Mak, Weiss, Kucka, Skrtel
1-0, min. 10: lovitură liberă de la 18 metri, un pic lateral dreapta, executată impecabil, peste zid şi este portar, de către Bale.
1-1, min. 61: cursă pe dreapta efectuată de Mak, centrarea este recepţionată de Duda care înscrie pe jos, la colţul scurt.
2-1, min. 81: pasă în adâncime a lui Ledley, deviază Ramsey iar Robson-Kanu şutează  printre picioarele lui Durica.
 
 
Meciul de la Bordeaux a fost unul de mare angajament, în care densităţile mari de jucători defensivi au redus substanţial numărul de ocazii potenţiale. Cel puţin în prima parte s-a notat acţiunea individuală de mare fineţe a lui Hamsik în careul galez (‘3). Vedeta din Napoli a slalomat prin apărarea britanică, a tras cu sete, dar a intervenit Davies şi a respins în corner. Apoi, velşii, care nu s-au prea văzut până atunci, au beneficiat de o lovitură liberă din poziţie bună şi Bale atât a aşteptat. Până la pauză s-a jucat în ritm alert, dar şi cu multe întreruperi generate de faulturi.  Repriza secundă arată o echipa slovacă mai activă: Mak a trimis o minge peste poartă dintr-o poziţie foarte bună (’55), tot Mak a centrat perfect pentru Duda, care a egalat la niciun minut după ce a fost introdus de Jan Kozak. Golul a aprins echipa slovacă, iar Kucka a încercat poarta de la distanţă, obligându-l  pe Danny Ward să respingă în faţă. Finalul a fost mai alert decât tot restul meciului. Ambele echipe au forţat victoria, iar galezii, după o lovitură de cap peste poartă a lui Ramsey, şi-au asigurat-o, nu prin uzatul Bale, ci prin doi jucători de rezervă. Bara lui Nemec (’88) a risipit ultimele speranţe slovace.
 
 
 
 

    

Comentarii