De două ori cu Steaua

vineri, 05 decembrie 2014, 02:43
2 MIN
 De două ori cu Steaua
CSMS nu e de acord cu amânarea meciului din Cupa Ligii, programat duminica viitoare. Astăzi, delegaţia ieşeană pleacă spre Capitală, pentru partida de campionat contra campioanei, care se va juca duminică
 

CSMS Iaşi va încheia anul cu două confruntări cu Steaua Bucureşti. Primul dintre duelurile contra campioanei en-titre va conta pentru ultima etapă a turului şi se va derula duminică, în deplasare, cu începere de la ora 18:00. În vederea acestei dispute, CSMS va pleca astăzi din Iaşi, moldovenii urmând a se caza la hotelul Mirage din Snagov. Componenţa delegaţiei care va face deplasarea va fi definitivată după antrenamentul din această dimineaţă, din Copou, în discuţie fiind dacă Onduku şi Wesley, jucători care au revenit la antrenamente după o perioadă în care au fost accidentaţi, vor merge în Capitală.
În ciuda diferenţei mari existente în clasament între cele două echipe, oaspeţii susţin că se vor agăţa de şansa lor în partida cu liderul clasamentului. “Ştim că avem un meci dificil, în faţa celei mai bune echipe din România. În fotbal însă au apărut destule surprize. Nu ne ducem în Ghencea deja învinşi. În situaţia noastră, trebuie să ne batem pentru fiecare punct. Avem un moral bun după succesul clar cu Pandurii, Mihalache s-a recuperat, Onduku şi Wesley s-au antrenat şi ei în ultimele zile, vedem dacă vor putea merge în Ghencea, vom încerca să obţinem punct sau puncte pe terenul Stelei” a spus preşedintele CSMS, Florin Prunea, care a adăugat: “Trecutul meu dinamovist nu contează la acest meci. Duminică va fi vorba de nevoia Iaşului de puncte, nu de orgoliul meu”.

Şeful executivului ieşean s-a referit şi la cererea FC Steaua de amânare a partidei din Cupa Ligii, care este programată a se disputa duminica viitoare, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, de la ora 20:00. Prin vocea lui Helmuth Duckadam, bucureştenii au solicitat ca partida amintită să fie reprogramată pentru anul viitor. “Sub nicio formă nu suntem de acord cu amânarea meciului cu Steaua, din Cupa Ligii. Programarea făcută de Liga Profesionistă de Fotbal trebuie respectată. Noi ne-am făcut programul în funcţie de decizia LPF. Am rezervat locuri pentru cantonament, am demarat organizarea partidei, am luat bilete de avion jucătorilor străini după acest meci, nu putem da tot programul peste cap, nu putem pierde atâţia bani. Să nu mai spun că o eventuală reprogramare ar complica planurile pentru anul viitor, când nu ştim ce lucruri ar mai putea apărea. Noi aşteptăm să încheiem anul cu un meci cu Steaua, în Copou, duminica viitoare” a declarat Prunea.

 

 

Comentarii