De la ploi si vant, la temperaturi peste medie. Cum va arata vremea in urmatoarele 3 zile

joi, 01 octombrie 2015, 07:25
1 MIN
 De la ploi si vant, la temperaturi peste medie. Cum va arata vremea in urmatoarele 3 zile

Ziua de astazi ne-aduce vreme rece si ploi in jumatatea estica a tarii; soare si temperaturi in crestere in vest. Maximele termice se vor situa intre 12 si 20 de grade. 

In Dobrogea si in Baragan, innorarile persista, va ploua pe spatii destul de mari in Dobrogea si tot aici vantul va ajunge la viteze de de pana la 55 km/h. In rest vor fi ploi putine iar temperaturile se mentin la valori modeste, de cel mult 15-16 grade.
 
In Moldova sudica si in nordul Munteniei cerul ramane acoperit de nori si va ploua slab, trecator. Vantul va mai avea unele porniri, iar temperaturile, sub mediile perioadei, se vor opri la 14-15 grade.
In jumatatea nordica a Moldovei norii vor fi numerosi si vor aduce cateva ploi slabe. E posibil sa zarim si soarele pentru scurte momente, iar temperaturile vor fi mai scazute decat ar fi normal la inceput de octombrie.
 
In nordul Transilvaniei si in Maramures gasim vreme buna si in incalzire. Perioadele cu soare vor domina ziua, iar maximele vor ajunge la 18-19 grade.
 
Vestul tarii va avea o zi foarte frumoasa, cu nori putini sau cer senin. Incalzirea vremii se va simti si aici, iar dupa pranz termometrele vor indica 18-19 grade.

Comentarii