De săptămâna viitoare mai ai unde parca maşina? 81 de locuri scoase la licitaţie

luni, 14 septembrie 2015, 01:55
2 MIN
 De săptămâna viitoare mai ai unde parca maşina? 81 de locuri scoase la licitaţie

Municipalitatea oferă spre închiriere în perioada imediat următoare 81 de noi locuri de parcare de reşedinţă. Pentru închirierea acestora, vor fi organizate cinci licitaţii.

O primă procedură se va desfăşura astăzi, pentru închirierea a 18 locuri de parcare situate în strada Mircea cel Bătrân nr. 4. La licitaţie vor putea participa locatarii din blocurile A2-A4 şi B2. Alte 9 locuri de parcare, situate la aceeaşi adresă, vor fi scoase la licitaţie tot astăzi, pentru ieşenii cu domiciliul în aceleaşi blocuri. A treia procedură va fi organizată miercuri, în cadrul acesteia urmând să fie scoase la licitaţie 8 locuri de parcare situate în strada Luca Arbore nr. 36. Pentru obţinerea acestora, pot concura locatarii blocurilor 520-523.

Un număr de patru locuri de parcare, situate în strada Lotrului nr. 9, vor fi scoase la licitaţie joi, la procedură putând participa ieşenii din blocurile B28 şi B31-33. Ultima procedură va fi organizată lunea viitoare, pentru închirierea a 42 de locuri de parcare situate în strada Cerna 2A.

Doar locatarii blocului A4 se pot înscrie la această licitaţie. Dosarele de participare pot fi depuse până în preziua licitaţiei, iar în cazul celei de pe 21 septembrie, până vineri. Toate procedurile vor fi organizate la ora 14, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat.

Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la sediu DAPPP din şoseaua Naţională nr. 43, etaj 4, camera 15, sau la telefon 0232.264.246, interior 43. Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate a locuinţei, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după certificatul de înmatriculare a autovehicului, certificat de atestare fiscală eliberat de Direcţia Economică şi a Finanţelor Publice, dosar de încopciat, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei.

 

Comentarii