Decanul de la Medicină Veterinară, dus de urgenţă la spital

miercuri, 15 martie 2017, 02:50
1 MIN
 Decanul de la Medicină Veterinară, dus de urgenţă la spital

Profesorul universitar Gheorghe Săvuţă, decanul Facultăţii de Medicină Veterinară de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi (USAMV), a fost transportat ieri, în jurul amiezii, la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon“.

Acestuia i s-a făcut rău în momentul în care prezenta raportul cu privire la activitatea pe care a desfăşurat-o într-un an de mandat. La câteva minute de la începerea prezentării, decanul a leşinat. Cadrele didactice au solicitat un echipaj medical de urgenţă, primele informaţii prezentând că ar fi fost vorba de un accident vascular cerebral. „Echipajul TIM a avut o intervenţie la USAMV, acolo de unde a fost preluat un bărbat care a suferit o sincopă. Pacientul a fost stabilizat şi transportat în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul «Sfântul Spiridon»“, a arătat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU – SMURD.

În acest moment starea decanului Gherghe Săvuţă este stabilă. După ce au fost realizate o serie de investigaţii la Unitatea de Primiri Urgenţe, acesta a fost transportat la Secţia de Neurochirurgie de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu“ din Iaşi unde vor fi realizate investigaţii mai amănunţite.

 

 

Comentarii