Deplasări lungi pentru constănţeni

vineri, 05 decembrie 2014, 02:43
2 MIN
 Deplasări lungi pentru constănţeni
HCM va juca în grupele Cupei EHF cu formaţii din Spania, Rusia şi Danemarca
 

 
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va juca în grupa B a Cupei EHF, cu echipele Fraikin BM Granollers (Spania), Sankt Petersburg HC (Rusia) şi Team Tvis Holstebrø (Danemarca), potrivit tragerii la sorţi de joi, de la Viena. La tragerea la sorţi de ieri, HCM Constanţa a făcut parte din prima urnă valorică. HCM Constanţa s-a calificat în faza grupelor după ce a eliminat formaţia norvegiană Elverum Handball Herrer, scor 27-21 şi 30-29, în turul anterior al Cupei EHF. Din faza grupelor, în care evoluează 16 echipe, se vor decide formaţiile care vor accede în sferturile de finală ale Cupei EHF.
Fraikin Granollers (locul II în campionatul Spaniei) s-a calificat cu şansă, după 25-27 şi 25-23 cu Sporting Lisabona, diferenţa făcându-se la numărul de goluri marcate în deplasare. Team Tvis Holstebrø (locul V în Dan marca) a eliminat pe ştiinţa Bacău, după 32-27 şi 29-28, în timp ce St. Petersburg HC (locul III în Rusia) a trecut de Grundfos Tatabanya KC (Ungaria), cu 22-23 şi 32-24.
Campioana României va debuta în competiţie la 14 sau 15 februarie 2015, pe teren propriu, cu Sankt Petersburg.
Echipa de handbal masculin HC Odorhei va întâlni formaţia Red Boys Differdange (Luxemburg), în optimile de finală ale Challenge Cup. Manşa tur se va disputa pe terenul echipei HC Odorhei, iar cea retur în deplasare, ambele fiind programate în februarie 2015. HC Odorhei a obţinut calificarea în optimile de finală ale competiţiei după ce a eliminat formaţia Cambridge HC (Marea Britanie), cu dublă victorie în turul trei al competiţiei, scor 35-14 şi 43-21.

 

Comentarii