DEZVĂLUIRI-ȘOC făcute de Brad Pitt: Puteam să bag un rus sub masă cu tot cu vodka lui

joi, 04 mai 2017, 16:57
2 MIN
 DEZVĂLUIRI-ȘOC făcute de Brad Pitt: Puteam să bag un rus sub masă cu tot cu vodka lui

Brad Pitt a dat primul sau interviu de cand s-a despartit de Angelina Jolie. Actorul a povestit de haosul care a domnit in viata lui in ultima jumatate de an, dar si descoperirile pe care le-a facut despre el in aceasta perioada.

Actoria ocupa acum un rol secundar in viata lui Pitt, el descoperind o noua pasiune – sculptura. Totodata, se axeaza pe a fi un tata si un om mai bun si spune ca a descoperit care este scopul vietii. Pitt a mentionat-o pe fosta sa sotie o singura data pe durata intregului interviu. "Sa te uiti la filmul lui Angie", i-a spus el reporterului GQ.

El spune ca ceea ce experimenteaza acum nu este o criza a varstei de mijloc.

"Eu vad criza varstei de mijloc ca frica de a imbatrani si de a muri, asa ca mergi si-ti cumperi un Lamborghini. Au fost cateva momente cand nu ma mai suportam. Si aceste momente sunt importante, sunt momentele generatoare de schimbare si sunt recunoscator pentru ele. Nu-mi aminteam o zi inca de cand am absolvit liceul in care sa nu beau sau sa fumez un joint, ceva. Si am realizat ca multe din aceste vicii te calmeaza, dar de fapt fugi de sentimente. Sunt foarte, foarte fericit ca am terminat cu toate astea. Adica oricum renuntasem la toate, mai putin la bautura, cand mi-am intemeiat familia. Beam prea mult si devenise o problema. Si ma bucur foarte mult ca a trecut deja jumatate de an, cu de toate, dar imi simt din nou varfurile degetelor. Cred ca asta e parte din provocarea de a fi om: ori iti negi problemele si fugi de ele toata viata, ori le rezolvi si evoluezi".

Intrebat daca a fost greu sa renunte la marijuana, starul a spus ca nu, insa cu alcoolul ajunsese la stadiul de bautor profesionist.

"Avem o podgorie. Imi place vinul foarte, foarte mult, dar am bagat-o in pamant. A trebuit sa fac un pas in spate. Puteam sa bag un rus sub masa cu tot cu vodka lui. Eram un profesionist. Eram bun. Dar nu vreau sa mai traiesc asa", a povestit Pitt.

Pitt a dezvaluit ca in ultimul timp s-a apucat de sculptura, fiind ceva ce isi dorea sa faca de ani de zile.

"Cred ca orice om e creativ cumva. Daca nu creez ceva, sa fac ceva, atunci creez scenarii apocaliptice in mintea mea. Asa ca am inceput sa merg la un atelier de sculptura al unui prieten si petrec destul de mult timp acolo. Lucrez in lut, lemn, ipsos. Incerc sa invat materialele. E o activitate foarte solitara, dar e o munca manuala intensa de care am nevoie acum. (…) Pentru mine e o buna ocazie de introspectie. Dar trebuie sa fiu foarte atent sa nu ma izolez in asta, am tendinta sa ma izolez si trebuie sa invat sa fiu mai accesibil, mai ales cu cei pe care ii iubesc".

ziare.com

Comentarii