Direcţia Chiajna, înainte marş!

joi, 27 aprilie 2017, 01:43
2 MIN
 Direcţia Chiajna, înainte marş!

 CSM Poli pleacă astăzi din Iaşi pentru meciul de vineri contra Concordiei

 
 
Primul meci al returului play-out-ului Ligii I de fotbal va avea loc mâine, la Chiajna, între echipa locală Concordia şi CSM Poli. Oaspeţii vor efectua deplasarea astăzi, cu avionul, până la Bucureşti, sosirea la Chiajna urmând a avea loc vineri, înaintea partidei care începe la ora 20:30.
 Ieşenii au prezentat ultimele informaţii din tabăra lor într-o conferinţă de presă care a avut loc ieri, la stadionul “Emil Alexandrescu”. Prezenţi la conferinţă, atât antrenorul principal, Eugen Neagoe cât şi fotbalistul Ionuţ Voicu s-au arătat optimişti că Iaşul va trece de echipa care are cea mai slabă comportare din faza a doua a campionatului. “Chiajna nu este într-o situaţie prea plăcută, sigur îşi doresc să câştige. Acelaşi lucru ne dorim însă şi noi şi eu cred că avem posibilitatea să reuşim acest lucru. Nu mă interesează problemele Chiajnei, mă interesează numai de noi. Sunt convins că şi jucătorii îşi doresc cu ardoare să câştige acest joc. Nu avem probleme de lot, aşa că îmi va fi greu să alcătuiesc lotul de 18” a spus tehnicianul, care a fost completat de fostul căpitan de echipă: “Vom avea un meci foarte greu, cu o echipă în criză de puncte, însă sunt convins că putem bifa încă un meci fără gol primit dar şi că vom reuşi să marcăm. Ne dorim foarte mult să rămânem pe locul VII. Ne motivează şi bonusurile pe care le avem pentru acest loc, dar şi mândria de a termina pentru al doilea an consecutiv în fruntea play-out-ului”.
Ambii reprezentanţi ai clubului s-au arătat puţin îngrijoraţi de faptul că meciul se va disputa pe un teren cu gazon sintetic. Pentru ca jucătorii să se acomodeze mai bine cu genul de suprafaţă de joc amintită, antrenamentul de astăzi, ultimul dinaintea partidei, se va derula pe “sinteticul” de la Izvorani.
Dacă nu vor apărea elemente neprevăzute, Neagoe a anunţat că va deplasa la Chiajna un lot format din 19 jucători, Ciucur, Bădic şi Moldovan urmând a fi lăsaţi acasă. Tehnicianul a mai precizat că îşi doreşte ca Asăvoaie, un alt fotbalist de la grupa de juniori A pregătită de Bebe Manole care se antrenează de o perioadă alături de echipa mare, să debuteze în Liga I în acest sezon, clubul demarând tratativele pentru obţinerea dreptului de joc la echipa mare.
 
 

Comentarii