Doi intră, doi ies

joi, 04 aprilie 2013, 01:50
2 MIN
 Doi intră, doi ies

CSMS poate conta duminică, în Ghencea, pe Vladu şi Tudor, care au absentat cu Bistriţa. În schimb, Iaşul i-a pierdut pe Tincu şi Ţigănaşu, ambii fiind suspendaţi

 
Prima victorie din 2013, obţinută luni, cu Gloria Bistriţa, nu a fost savurată prea mult de CSMS Iaşi. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a început de marţi să se gândească deja la partida cu Steaua Bucureşti, din etapa a XXV-a a Ligii I de fotbal, care se va disputa duminică, pe stadionul Ghencea, cu începere de la ora 21:30. Chiar dacă gazdele sunt mari favorite, ieşenii au anunţat că nu merg în Capitală doar pentru a bifa jocul cu liderul autoritar al Ligii I de fotbal. “Corect, Steaua este favorită, însă s-au mai văzut şi surprize. În fotbal, trebuie mereu să lupţi pentru şansa pe care o ai” a spus Ciobotariu.

În vederea duelului cu steliştii, ieşenii au iarăşi probleme de lot. Eliminaţi în jocul cu Gloria, Răzvan Tincu şi Alexandru Ţigănaşu nu vor putea evolua, ei fiind suspendaţi. Întrunită ieri, Comisia de Disciplină a FRF, l-a suspendat pe Tincu pentru o etapă, iar pe Ţigănaşu, care a primit cartonaş roşu direct, pe două etape. În schimb, Ciobotariu va putea conta pe cei doi jucători importanţi care au lipsit cu Bistriţa, Iulian Vladu şi Claudiu Tudor. Primului i-a expirat suspendarea generată de cumulul de cartonaşe galbene în timp ce mijlocaşul a depăşit problemele musculare pe care le-a acuzat încă din timpul partidei de la Târgu Jiu, cu Pandurii, din etapa a XXIII-a. “Tudor a repetat examenul RMN, care a reliefat că leziunea musculară cu care s-a ales în timpul jocului cu Pandurii a dispărut. Începând din această săptămână se pregăteşte normal, alături de coechipierii săi, şi este apt de joc pentru duelul cu Steaua” a spus şeful băncii tehnice ieşene, care a mai precizat că, deocamdată, nu are alte probleme medicale în lot.

Comentarii