Două posturi de auditor la Primăria Paşcani. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații

miercuri, 08 februarie 2017, 23:14
1 MIN
 Două posturi de auditor la Primăria Paşcani. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații

Primăria municipiului Paşcani caută doi auditori. Examenul pentru ocuparea celor două posturi de auditor clasa I, grad profesional superior va fi organizat pe 8 martie, în termen de cel mult cinci zile lucrătoare de la susţinerea probei scrise urmând să fie organizat şi interviul. 

Dosarele de înscriere la concurs trebuie depuse până pe 22 februarie inclusiv la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale impuse de Statutul funcţionarilor publici, să fi absolvit studii superioare de lungă durată în domeniul ştiinţelor economice sau în domeniul ştiinţelor juridice şi să aibă o vechime de minim 9 ani în specialitatea studiilor.

Condiţiile de desfăşurare a concursului, cele de participare, ca şi bibliografia stabilită este afişată la sediul primăriei Paşcani şi pe site-ul instituţiei, www.primariapascani.ro. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la compartimentul Management Resurse Umane al municipalităţii păşcănene, la numărul de telefon 0232.762.300, interior 111. 

Comentarii