DRAMĂ: Mamă înjunghiată mortal în faţa celor trei fete ale ei

miercuri, 19 noiembrie 2014, 02:58
2 MIN
 DRAMĂ: Mamă înjunghiată mortal în faţa celor trei fete ale ei

Ucigaşul a recurs la crimă pentru că nu a suportat faptul că a fost părăsit.

Un bărbat de 30 de ani din municipiul Iaşi a fost trimis în judecată în stare de arest după ce şi-a ucis cu sânge rece fosta soţie. Daniel Ovidiu Feraru este acuzat de omor, violare de domiciliu şi ameninţare în formă continuată.

Potrivit pro­curorilor ieşeni, în perioada 2010-2012, Feraru a avut o relaţie de concubinaj cu Mi­haela Ioniţă, de 28 de ani, locuind cu aceasta în satul Mo­reni, comuna Prisăcani. La începutul anului 2013, femeia a plecat la muncă în Ger­ma­nia, Feraru rămânând să aibă grijă de cele trei fiice ale concubinei sale. După Sărbătorile de Paşti din 2014, bărbatul a plecat şi el la muncă, în Italia, deşi iubita sa i-a spus că nu este de acord cu acest lucru.

„Cât timp inculpatul s-a aflat în străinătate, victima i-a transmis telefonic hotărârea sa de a nu mai continua re­laţia de concubinaj. Reve­nind în România în cursul verii, inculpatul a contactat-o în repetate rânduri pe Ioniţă Mihaela în speranţa că o va convinge să continue relaţia, aceste încercări rămânând însă fără rezultat. Până în luna septembrie 2014, în diferite împrejurări, inculpa­tul a ameninţat-o pe victimă că o va ucide dacă va avea re­laţii cu alţi bărbaţi“, au menţionat anchetatorii.

Pe 19 septembrie, Feraru a mers la locuinţa victimei, a escaladat o fereastră şi a surprins-o pe fosta sa iubită vorbind la telefon cu un bărbat, despre care a crezut că este noul ei iubit. Femeia a ţipat la fostul ei concubin să plece, scoţându-le, totodată, pe cele trei fiice ale sale din casă. „Când şi victima a intenţionat să iasă din casă prin escaladarea unei ferestre, inculpatul a imobilizat-o şi a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit, în zona toracică. În pofida loviturilor primite, victima a reuşit să iasă în curte şi să alerge până la poartă, unde a căzut chiar în faţa a doi agenţi ai Poliţiei de Frontieră, care, alarmaţi de strigătele victimei, s-au îndreptat spre locul faptei“. Feraru a fost încătuşat de poliţişti, dar fosta sa concubină a decedat până să ajungă la faţa locului ambulanţa.

Comentarii