Ducesa de Cambridge, în concediu de maternitate. Vezi cum arata cu o luna inainte de a naste (FOTO)

joi, 06 iunie 2013, 10:56
2 MIN

Soţia Prinţului William, Kate Middleton, va avea concediu de maternitate, a decis Palatul Buckingham. Înainte de a intra în concediu, Ducesa de Cambridge va avea o ultimă apariţie în public.

Ducesa de Cambridge a fost foarte activă până acum în promovarea familiei regale britanice.

Popularitatea de care se bucură Kate Middleton a avut efecte benefice şi asupra familiei regale britanice, însă, pentru o perioadă, Ducesa de Cambridge va lua o pauză.

Din data de 13 iunie, ziua ultimei apariţii publice a Ducesei, soţia Prinţului William va intra în concediu. Pe 13 iunie ea va fi "naşa" unui vas de croazieră.

"Lui Kate i-a făcut mare plăcere job-ul său şi a dorit să lucreze cât mai aproape de data naşterii", a declarat o sursă citată de Huffington Post.

"Kate îşi ia rolul regal foarte în serios şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi reia îndatoririle atunci când concediul ei de maternitate se va încheia", a mai precizat sursa.Ducesa de Cambridge ar putea naşte la data de 13 iulie. "Unii dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui William şi Kate au participat recent la o petrecere la grătar şi au discutat despre faptul că bebeluşul lui Catherine se va naşte pe 13 iulie. Toată lumea este extrem de entuziasmată", a declarat un prieten al cuplului regal.

Comentarii