ESTE OFICIAL: Vama se va muta la Tehnopolis până la sfârşitul lunii

vineri, 07 august 2015, 13:16
1 MIN
 ESTE OFICIAL: Vama se va muta la Tehnopolis până la sfârşitul lunii

Vama se va muta de pe bulevardul Nicolae Iorga la Tehnopolis până la sfârşitul lunii. Reprezentanţii municipalităţii au anunţat că au primit ultimul aviz necesar din partea Ministerului Educaţiei.

În cursul zilei de luni, la Palatul Roznovanu va avea loc o întâlnire între conducerea Primăriei şi conducerile celorlalte instituţii responsabile de activitatea vamală pentru perfectarea ultimelor date necesare transferului.

"Sunt ultimele formalităţi care trebuie îndeplinite, dar nu de natură a întârzia mult mutarea Vămii. În cursul zilei de luni, echipele Citadin vor face asfaltările şi amenajările necesare. S-a stabilit amplasarea birourilor Vămii pe o suprafaţă de 100 metri pătraţi şi realizarea unui spaţiu pentru mărfuri tot pe 100 metri pătraţi – suprafeţe care vor fi amenajate în scurt timp. Nu putem da în acest moment un termen precis, dar sigur în cursul acestei luni va avea loc transferul pe care-l vom anunţa în timp util",  precizat Gabriel Andronache, consilier al primarului pe probleme de relaţii cu publicul.

Prin mutarea Vămii, zona Gării Internaţionale va fi degrevată de traficul greu, TIR-urile putând ajunge la Tehnopolis pe şoseaua de centură.

Tronsonul dintre capătul şoselei de centură şi Tehnopolis a fost recent consolidat pentru creşterea capacităţii carosabilului de a suporta traficul greu intens.

Comentarii