Eterna şi fascinanta amânare

sâmbătă, 27 mai 2017, 01:43
2 MIN
 Eterna şi fascinanta amânare

 

Omologarea rezultatelor din play-off se va face pe 5 iunie, după încheierea play-out-ului, ceea ce amână acţiunea FCSB la TAS
 
Omologarea rezultatelor din play-off-ul Ligii I, cerută de LPF, a fost amânată pentru 5 iunie de către Comitetul Executiv al FRF, a anunţat, ieri site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Omologarea rezultatelor va fi decisă în Comitetul Executiv al FRF din 5 iunie, după ce se va încheia şi play-out-ul Ligii I. Dacă decizia LPF ar fi fost validată, atunci FCSB ar fi putut începe oficial procedurile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv prin care contestă titlul de campioană a Ligii I câştigat de FC Viitorul. Comitetul Executiv al FRF a stabilit ca viitorul sezon al Ligii I să înceapă la 15/16 iulie, restul programului competiţional urmând să fie dezbătut în şedinţa 5 iunie, LPF urmând a discuta până la acea dată cu toate cluburile din Liga I propunerile FRF referitoare la dinamizarea play-out-ului.
LPF şi Auraş Braşoveanu, în calitate de împuternicit al Comitetului Executiv, vor stabili datele pentru desfăşurarea jocului de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga I. Comitetul Executiv a aprobat cu unanimitate de voturi costurile privind jocurile echipei naţionale de seniori contra reprezentativei Poloniei şi a celei a statului Chile, precum şi costurile privind jocurile echipei naţionale de tineret contra reprezentativei statului Liechtenstein. A fost amânată cu majoritate de voturi dezbaterea propunerilor LPF de modificare a regulamentelor FRF pentru o viitoare şedinţă a Comitetului Executiv. În viitoarea şedinţă a Comitetului Executiv al FRF  se va dezbate şi se va aproba contractul pentru întreţinerea terenurilor de la Centrele Naţionale de Fotbal Mogoşoaia şi Buftea.
 

Comentarii