Eveniment caritabil pentru 120 de copii din Iaşi cu vedete de la Vocea României

miercuri, 29 aprilie 2015, 07:57
2 MIN
 Eveniment caritabil pentru 120 de copii din Iaşi cu vedete de la Vocea României

Manifestarea are loc pe 15 mai, de la ora 18, la Teatrul Luceafărul. Pe scenă vor urca Liviu Teodorescu, artist vocal şi actor, care a făcut parte şi din trupa Lala Band, Cezar Dometi, fost participant la „Vocea României”, magicianul Andrei Andronachi care s-a făcut cunoscut publicului larg prin participarea la show-ul „Românii au talent” şi trupa de dans „Dance Energy” din Iaşi.

„Dincolo de sunet” aduce la Iaşi numeroşi artişti, majoritatea trecuţi prin emisiunea „Vocea României” şi are ca scop strângerea de donaţii pentru 120 de copii aflaţi în dificultate din zona şes Bahlui şi cartierul Dacia.

Acesta este un eveniment caritabil organizat de către Dream Builders, o echipă formată din 18 masteranzi în anul II la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi şi care va avea loc pe 15 mai, de la ora 18, la Teatrul Luceafărul din Iaşi.

Sub sloganul „O inimă deschisă, un Pas spre educaţie”, în cadrul evenimentului se vor succede patru momente artistice unice, susţinute de artişti naţionali şi locali renumiţi. Astfel, veţi avea ocazia să-l ascultaţi pe Liviu Teodorescu, artist vocal şi actor, care a făcut parte şi din trupa Lala Band, Cezar Dometi, fost participant la „Vocea României”, magicianul Andrei Andronachi care s-a făcut cunoscut publicului larg prin participarea la show-ul „Românii au talent” şi trupa de dans „Dance Energy” din Iaşi.

Donaţile oferite pentru a participa la evenimentul „Dincolo de sunet” vor fi folosite cu scopul de a ajuta la înfiinţarea şi amenajarea Centrului Educaţional din Iaşi al Asociaţei Salvaţi Copiii, care să asigure servicii psiho-socio-educaţionale pentru copiii defavorizaţi din acea zonă.

Biletele pot fi achiziţionate de la Librăria Cărtureşti din Iulius Mall şi costă 40 de lei. 

Comentarii