EXCLUSIV: Băiat de 8 ani aruncat în aer de pe trecere de un Opel condus de o femeie

luni, 05 septembrie 2016, 09:50
1 MIN

Un băiat de 8 ani a fost luat pe capota unei mașini și izbit apoiviolent de asfalt în timp ce traversa strada pe zebră în apropiere de Plopii fără Soț. Accidentul s-a petrecut duminică seara în jurul orei 21:30.

Copilul se întorcea cu frații săi de la joacă. Un Opel condus de o femeie, care circula dinspre Bucium spre Iași, nu l-a putut evita pe băiat și l-a luat efectiv pe sus, după cum spun martorii, aruncându-l apoi la o distanță de 10 metri pe trotuar.

În urma impactului violent, și parbrizul mașinii s-a spart. Șoferița a povestit că a văzut doi copii lângă trecerea de pietoni. Unul dintre ei ar fi încercat să traverseze în fugă. Ea susține că a vrut să-l evite și că atunci l-a lovit cu partea dreaptă a autoturismului pe celălalt băiat.

O bufnitură puternică s-a auzit în momentul coliziunii și toți invitații de la două nunți au ieșit în stradă să vadă ce s-a întâmplat.

Polițiștii au mers la fața locului și au început cercetările. Ei au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii