N

EXCLUSIV: Tânăr din Vlădeni împuşcat în cap, adus de urgenţă la Iaşi cu elicopterul UPDATE

N

luni, 02 iunie 2014, 17:13
2 MIN
 EXCLUSIV: Tânăr din Vlădeni împuşcat în cap, adus de urgenţă la Iaşi cu elicopterul UPDATE

\N

ORA 18:40

Poliţiştii l-au luat la întrebări pe cel care l-a împuşcat pe tânărul din Vlădeni şi au stabilit şirul evenimentelor. Acesta a povestit că îl tocmise pe Claudiu Ş. să-i zugrăvească o casă. Cei doi discutau, iar proprietarul imobilului a mărturisit că are o armă cu aer comprimat. Tinerii au mers împreună într-o cameră, au pus mâna pe puşcă, iar aceasta s-ar fi descărcat accidental. Proprietarul a sunat imediat la 112 şi a cerut să vină un echipaj de ambulanţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili clar dacă a fost vorba de un accident sau de o agresiune.

ORA 18:20

Poliţiştii spun că tânărul ar fi fost împuşcat în urma unei agresiuni cu un alt bărbat de 27 de ani. În urma unui conflict, acesta din urmă ar fi tras în Claudiu Ş. cu un pistol cu bile de cauciuc. Reprezentanţii IPJ nu au reuşit să discute cu victima, aceasta fiind preluată imediat de un echipaj medical. Cercetările continuă în acest caz.

ORA 18:13

Un tânăr de 28 de ani din Vlădeni, Claudiu Ş., a fost împuşcat astăzi într-un ochi cu o puşcă cu alice. Din câte se pare, a fost vorba de un accident.

Tânărul a fost dus imediat la centrul medical de permanenţă din Vlădeni. De acolo a fost preluat cu elicopterul şi a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Nu se ştie care este starea sa acum.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Comentarii