Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Expo&Burn, in weekend, la Aeroportul International Iasi!

GALERIE
Expo&Burn
  • Expo&Burn
- +

Expo&Burn se desfasoara, anul acesta, la Aeroportul International Iasi. Evenimentul va avea loc in zilele de 29 si 30 aprilie.

Weekend-ul acesta, Liga Studentilor de la Facultatea de Mecanica organizeaza „Expo&Burn 2k17”. Evenimentul se va desfasura in zilele de 29 si 30 aprilie pe vechea pista de la Aeroportul Iasi, incepand cu ora 10:00.

Suntem pasionati de mașini și din această pasiune s-a nascut mare parte dintre proiectele noastre. Cel mai important proiect este "Expo&Burn", evenimentul care a ajuns deja la cea de-a noua editie, iar evoluția este una impresionanta. Crestem de la an la an, dovedind de fiecare data profesionalism si promtitudine. Anul trecut, am reusit sa adunam peste 18.000 de oameni, iar in acest an ne propunem sa trecem la un alt nivel”, au declarat organizatorii evenimentului.

Pe parcursul celor doua zile, vor fi expozitii de tuning si demonstratii de burnout, drift, dar si concursuri de indemanare, unde cei pasionati de masini vor putea sa isi incerce abilitatile intr-un mediu sigur si legal.

“Aeroportul din Iaşi va asigura conditiile optime de siguranta si securitate pentru desfasurarea acestui eveniment. Au fost transmise comunicari catre organizatiile si institutiile colaboratoare, astfel incat informarea si masurile ce trebuie luate in astfel de situatii sa fie clare, sa nu apara incidente nedorite pe parcursul celor doua zile de demonstratii. Locul in care se desfasura evenimentul va fi vizibil delimitat, si facem apel la public sa respecte regulile si limitele impuse de organizatori”, au declaratreprezentantii Aeroportului International Iasi.

Evenimentul "Expo&Burn 2k17" cuprinde trei categorii:

1. DRIFT: La aceasta categorie, vor putea fi admirati cei mai de succes drifteri profesioniști din tara, majoritatea piloti atestati.

2. EXPO: La expozitie, vin anual pasionati din lumea auto care detin masini ce beneficiaza de modificari extraordinare. Aceasta proba atrage un numar impresionant de pasionati de tunnig in fiecare an.

3. INDEMANARE: La aceasta proba, toti soferii prezenti la eveniment se pot inscrie in competitie mai mica, ce presupune trecerea peste anumite obstacole. Participantii sunt  impartiti pe anumite categorii, in functie de motorizare si combustibil.

Inscrierile la probele de indemanare si Expo se mai pot face si astazi, 28 aprilie 2017, pana la ora 18:00, pe site-ul: www.lsm-iasi.ro

Evenimentul din acest weekend se adreseaza publicului larg, iar intrarea este libera.

Intrare: prin zona Aviatiei Utilitare

Iesire: pe drumul perimetral, zona Unitatii Militare (Tatarasi)

Coordonarea va fi facuta de catre organizatorul evenimentului, Liga Studentilor de la Facultatea de Mecanica. Regulile de siguranta si securitate trebuie respectate, avand in vedere proximitatea cu suprafetele de miscare ale Aeroportului Iasi – de pe pista noua, in imediata apropiere, decoland si aterizand aeronave, conform orarului de zbor obisnuit.

  De asemenea, pentru a evita aglomerarea traficului rutier, recomandam participantilor sa foloseasca mijloacele de transport in comun (Autobuzul Linia 50), biciclete, motociclete sau autoturismele proprii, in comun cu alte persoane interesate de eveniment.

Program:  EXPO&BURN

Sambata, 29 Aprilie

  • 10-12 - antrenament drift (inscrieri proba indemanare)
  • 12-15 - indemanare
  • 15-18 - antrenament drift
  • 18-19 – premiere proba de indemanare

Duminica, 30 Aprilie

  • 10-12 -  pregatirea traseului pentru probe
  • 12-13 – parada masini expozitie pe pista
  • 13-14 – premierea masinilor de la expozitie
  • 14-18 - drift show

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri