Femeia căutată de Poliţie o săptămână, găsită de pompieri chiar în fântâna din faţa casei

sâmbătă, 02 iulie 2016, 01:54
2 MIN
 Femeia căutată de Poliţie o săptămână, găsită de pompieri chiar în fântâna din faţa casei

Familia bănuieşte că femeia de 56 de ani s-ar fi sinucis din cauza depresiei. Aceasta şi-a pierdut fiul în urmă cu câţiva ani, înecat în Siret, şi de atunci nu şi-a mai revenit din supărare 

O femeie ce era căutată de o săptămână a fost găsită în fântâna din faţa casei. Femeia, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Heci (comuna Lespezi), nu a mai fost găsită acasă de familie, şi a sesizat Poliţia. Fiica a găsit papucii mamei în faţa porţii şi a presupus că a plecat de acasă. Poliţiştii şi pompierii au căutat-o în râul Siret mai multe zile, dar nu au găsit-o.

Un vecin le-a sugerat însă pompierilor să caute în fântâna din curtea casei, acolo unde, surpriză, au găsit trupul neînsufleţit. „La ora 11.26, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în satul Heci pentru degajarea unei persoane decedate în vârstă de 56 de ani, dintr-o fântână cu adâncimea de 15 metri“, au precizat reprezentanţii pompieilor.

Culmea este că membrii familiei au consumat apă din fântână în aceste zile în care femeia era căutată, fără măcar să bănuiască ceva. „Femeia a fost căutată încă de pe data de 24 iunie. Corpul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie“, a precizat Andrei Popa, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Iaşi.

Membrii familiei le-au spus poliţiştilor că, cel mai probabil, femeia s-a sinucis din cauza depresiei de care a suferit în ultimii ani, cauzată de moartea de tânăr a fiului ei, înecat în Siret. Femeia era căsătorită şi mai avea încă doi copii, care locuiau cu ea. 

Comentarii