Fetiţă de trei ani, găsită moartă în condiţii suspecte în faţa locuinţei bunicilor

luni, 11 august 2014, 20:42
2 MIN
 Fetiţă de trei ani, găsită moartă în condiţii suspecte în faţa locuinţei bunicilor

O fetiţă în vârstă de trei ani, din localitatea vasluiană Gara Banca, a fost găsită moartă, luni seară, în condiţii suspecte, în faţa locuinţei bunicilor, spre care copila a plecat singură din casă, după ce i-a cerut voie mamei sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, copila a plecat singură din casă spre locuinţa bunicilor, afată în aceeaşi curte, după ce fetiţa şi cei doi fraţi ai săi reveniseră din sat împreună cu mama lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La aproximativ zece minute de la plecarea fetiţei, mama acesteia s-a dus după fiica sa, pe care a găsit-o căzută şi fără respiraţie în faţa casei bunicilor.

Speriată, femeia şi-a luat copila în braţe şi s-a dus la nişte vecini în speranţa că ar putea-o salva. Totodată, s-a solicitat şi ajutorul unui echipaj medical de la Ambulanţă prin intermediul numărului de urgenţă 112.

"Fetiţa a fost găsită în stop cardio-respirator şi, în pofida manevrelor de resuscitare făcute de către echipajul medical, nu a mai putut fi salvată. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii şi-a pierdut viaţa minora”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori ar fi că fetiţa s-a electrocutat de la un cablu din curtea locuinţei bunicilor. (Mediafax)

 

Comentarii