De Business

Punem punctul pe știi

Finanţele ieşene dau la închiriat un spaţiu în sediul central

miercuri, 24 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Finanţele ieşene dau la închiriat un spaţiu în sediul central

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi va avea în curând la subsol un restaurant ori un bufet. Instituţia a scos la licitaţie pentru închiriere o suprafaţă de 79,36 de metri pătraţi, compartimentată în trei săli. Una cu opt mese şi 24 de scaune, una destinată bucătăriei şi una spălătoriei de veselă. 

Conform anunţului de licitaţie publică de pe site, spaţiul este destinat desfacerii activităţii de alimentaţie publică, restaurant/buget. Cei care doresc să liciteze trebuie să depună dosarele până pe 29 mai, ora 15, deoarece licitaţie va avea loc pe 30 mai, ora 10, în sala mare de la primul etaj al instituţiei, cu condiţia să fie cel puţin doi ofertanţi. Dacă nu se întruneşte această condiţie, licitaţia se va relua pe 7 iunie, termenul de depunere a dosarelor prelungindu-se până pe 6 iunie.

De menţionat că documentele pentru dosar se pot procura de la Serviciul Administrativ şi Investiţii şi Achiziţii, camera 111 B, mezanin. Mai multe detalii despre acest spaţiu puteţi afla la numărul de telefon: 0232/213.332. Tot în această perioadă, DGRFP mai organizează licitaţii pentru servicii de curierat şi mesagerie internă, achiziţiile fiind estimate la 110.000 de lei şi servicii de service pentru maşini de numărat bani, servicii evaluate de la 120.000 de lei. Ofertele de cumpărare se pot depune până pe 22 mai, respectiv 24 mai, licitaţiile având loc pe 19 mai la sediul din centru.  

 

 

Comentarii