De Business

Punem punctul pe știi

Fiscul ieşean are un nou adjunct

Paul Ciobanu a fost numit ieri director executiv adjunct, el fiind responsabil de activitatea de metodologie şi administrare a veniturilor statului.

joi, 30 mai 2013, 01:50
1 MIN
 Fiscul ieşean are un nou adjunct

Fiscul ieşean are, începând de ieri, un nou director executiv adjunct. Paul Ciobanu, care până ieri a ocupat funcţia de şef al Biroului Registru Contribuabili, a primit numirea în funcţie în jurul amiezii.

 „Conform Ordinului nr. 605 din data de 29 mai, emis de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare a Finanţelor, domnul Paul Ciobanu a fost numit în funcţia de director executiv adjunct, în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului”, ne-a declarat Maria Ţăran, purtător de cuvânt al DGFPJ Iaşi. Postul ocupat de Paul Ciobanu era vacant, după ce de la schimbarea conducerii DGFPJ, pe site-ul instituţiei directorul executiv Ionel Damian figura şi pe funcţia de director executiv adjunct. „Într-adevăr, am fost numit de către preşedintele ANAF în funcţia de director adjunct, iar principala mea atribuţiei va fi să mă ocup de activitatea de metodologie şi administrare a veniturilor statului”, a comentat, ieri, Paul Ciobanu. Prin această numire, componenţa organigrama instituţiei a fost completată la nivelul conducerii, celălalt post de director executiv adjunct fiind ocupat de către Ioan Grigoriu, căruia îi revine sarcina de a supraveghea activitatea de inspecţie fiscală.

 

Comentarii