(FOTO) Primarul s-a însurat în pripă: vine un băieţel! Detalii incendiare, în premieră!

luni, 22 mai 2017, 01:50
4 MIN

Mihai Chirica face o nouă încercare, a treia, de a-şi pune în ordine viaţa personală prin căsătorie. Cea care i-a devenit soţie, Cristina Popa, este o fostă angajată a Primăriei, ca şefă de direcţie, acum lucrând în mediul privat. Cei doi sunt prieteni de 4 ani, iar sarcina ei era deja vizibilă, în cinci luni. „Aştept un băieţel“, ne-a mărturisit primarul, sarcina tot mai vizibilă fiind, se pare, şi motivul pentru care totul a fost organizat repede. Nunta, cu 250 de invitaţi, a avut loc în urmă cu o săptămână la peste 100 kilometri de Iaşi, în ciuda numărului mare de invitaţi soţii păstrând o discreţie maximă asupra evenimentului. De altfel, ieşeni au fost foarte puţini la petrecere, marea majoritate fiind din partea familiei soţiei, de loc din Târgu Neamţ. Naşi au fost două familii de cunoscuţi medici din Iaşi. Îîncă o coincidenţă: nunta a avut loc în chiar ziua de naştere a soţiei: 14 mai. Cine au mai fost printre invitaţi?

„Sunt căsătorit cu Cristina! Este o femeie deosebită, unică!“ Acesta a fost răspunsul primarului Mihai Chirica atunci când l-am întrebat direct dacă e adevărat că s-a recăsătorit, aşa cum neoficial se auzise de câteva zile în oraş, dar nimeni nu voia să afirme tranşant că ştie sigur. În presă a apărut vestea că Mihai Chirica a mers la Târgu Neamţ, în zona natală a soţiei sale, unde cei doi s-au căsătorit civil pe data de 5 mai. Chirica ne-a declarat că nu-i place să povestească despre viaţa sa personală, şi că ar prefera să vorbească despre cum merg lucrurile în administraţia locală. El a motivat că nu se deosebeşte cu nimic de ieşeni. „Şi copiii mei merg la şcoală, mai iau şi ei câte o notă mică, iar apoi sunt chemat la şedinţa cu părinţii şi stau în bancă alături de ceilalţi“, ne-a mărturisit Chirica.

Fără politicieni ieşeni

Nunta a avut loc chiar în ziua în care mireasa îşi aniversa ziua de naştere, pe 14 mai. Cei doi au fost cununaţi de două perechi de naşi, respectiv de familiile Dragoş Palade (el fiind şeful Secţiei ORL de la Spitalul „Sfântul Spiridon“) şi Nicolaie Dobrin (medic primar neurochirurg la Spitalul Clinic de Urgenţă „Nicolae Oblu“). Petrecerea s-a ţinut la cunoscutul motel „Casa Arcaşului“, situat lângă Cetatea Neamţului, care dispune de un restaurant cu o capacitate de 250 de locuri. Mirii au purtat costume naţionale, la fel ca naşii şi părinţii. Mirele a avut foarte puţini invitaţi din Iaşi: doar zece perechi dintre nuntaşi au fost ieşeni, şi niciunul politician. Acesta pare să fie şi motivul pentru care cei doi miri au putut să păstreze în Iaşi discreţia asupra acestui eveniment. În schimb, politicienii nemţeni nu au avut restricţii. De altfel, cel mai mare buchet de flori pe care l-a primit mireasa a venit din partea lui Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Mireasa are 32 de ani, mirele împlineşte în septembrie 46

Cristina Elena Popa este cu 14 ani mai mică decât Mihai Chirica, acesta din urmă fiind născut pe 1 septembrie 1971. Mireasa are 32 de ani, a absolvit Economia la Universitatea „Al.I. Cuza“ şi este din Târgu Neamţ. Mama ei (tatăl a decedat în copilăria Cristinei) deţine o firmă de prelucrare a laptelui care, potrivit datelor de la Finanţe, are 26 de angajaţi şi o cifră de afaceri de circa 6 milioane lei. Cristina Popa a lucrat până acum câţiva ani la Direcţia de Dezvoltare şi Proiecte Europene din Primăria Iaşi. Cu siguranţă, cei doi s-au cunoscut aici, şi tot aici a început relaţia lor. Totuşi, rareori erau văzuţi împreună, mai ales după ce Cristina s-a transferat la firma de construcţii Conest, firmă de la care a venit şi Chirica în Primărie, pe vremea lui Constantin Simirad, ca director tehnic.

Chirica, despre fostele soţii:„Le respect pe Roxana şi Ana“

Mihai Chirica a mai fost căsătorit de două ori. Cu prima soţie, Roxana Olăeru, se cunoştea din copilărie: locuiau în blocuri vecine. S-au despărţit însă, după naşterea copilului lor. Cu a doua soţie, Ana Maria Fodoreanu, actualul primar are două fete. Divorţul a survenit în 2012, iar copiii au rămas în grija mamei. Ambii  părinţi se ocupă în continuare de educaţia lor, după cum afirmă şi Fodoreanu, şi Chirica. De menţionat că cele trei soţii ale lui Mihai Chirica au ceva în comun: toate au lucrat la Primăria Iaşi (prima este în continuare angajată la o societate din subordinea municipalităţii, respectiv „Ecopiaţa“ SA, acum fiind şef de serviciu). „Le respect pe Roxana şi Ana şi voi veghea ca viaţa lor să fie cum vor ele“, ne-a spus primarul Chirica. Însă, dincolo de orice neînţelegeri, „copiii sunt singura mea dragoste“, a mai afirmat el, dezvăluindu-ne un mic secret: el şi Cristina, însărcinată în cinci luni, aşteaptă venirea pe lume a unui băieţel.

 


  

Comentarii