“Cu nea Piţi, până la capăt”

Fundaşul naţionalei, Dragoş Grigore, nu a crezut niciodată zvonurile privind plecarea lui Victor Piţurcă

miercuri, 03 septembrie 2014, 01:44
2 MIN
 Fundaşul naţionalei, Dragoş Grigore, nu a crezut niciodată zvonurile privind plecarea lui Victor Piţurcă

 
Fundaşul Dragoş Grigore a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că din moment ce echipa naţională porneşte în noua campanie de calificare sub conducerea selecţionerului Victor Piţurcă este important să meargă până la capăt împreună. Grigore a comentat astfel informaţiile care s-au vehiculat în ultimele zile conform cărora selecţionerul Victor Piţurcă ar urma să preia, după meciul cu Grecia, echipa saudită Al Ittihad. "Noi încercăm să nu dăm importanţă la ce se scrie pentru că nea Piţi nu ne-a zis nimic. Şi atâta timp cât nu ne-a anunţat nimic despre acest lucru înseamnă că ceea ce se speculează nu are nicio importanţă. Dacă s-a plecat cu nea Piţi la drum este important să mergem până la capăt şi să ne îndeplinim obiectivele cu dumnealui", a spus Dragoş Grigore.
Referitor la meciul cu Grecia, fundaşul a menţionat că orice punct câştigat va fi important în îndeplinirea obiectivului de calificare la Euro 2016. "Mă bucur că s-a apelat la serviciile mele şi dacă voi fi în teren duminică seară voi face tot ce pot pentru ca echipa naţională să câştige acest meci. Este foarte important cum începem campania, însă sunt destul de multe meciuri de jucat. Meciul acesta este cu totul şi cu totul altceva, nu mai are importanţă ce a fost la baraj. Orice punct câştigat în grupă ne ajută pentru ca la final să fim pe un loc care ne asigură participarea la Campionatul European", a afirmat jucătorul echipei naţionale. Dragoş Grigore este de părere că echipa naţională nu are motive să se teamă de adversari şi susţine chiar că ar fi dorit ca partida de la Pireu să se fi disputat pe un stadion arhiplin. "Dacă ne-am speria de ceva sau dacă ne-ar fi frică, atunci ar fi mai bine să nu mai intrăm pe teren. Nea Piţi ne-a explicat că echipa Greciei traversează o perioadă cu schimbări, sperăm noi să nu le fie benefică. Mi-aş fi dorit să se joace pe un stadion arhiplin pentru că fotbalul fără spectatori nu are niciun farmec", a explicat fundaşul formaţiei Toulouse.
Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu.

 

Comentarii