Furtuna de joi a dat mult de furcă angajaţilor ISU. Pompierii: Am scos oameni din maşinile blocate în apă

sâmbătă, 16 aprilie 2016, 01:51
1 MIN
 Furtuna de joi a dat mult de furcă angajaţilor ISU. Pompierii: Am scos oameni din maşinile blocate în apă

Furtuna de joi seara a înroşit linia 112, iar pompierii au avut mult de treabă. Aceştia au fost chemaţi să scoată pasageri din maşinile blocate de apă în pasajul Galata, să scoată apa din locuinţele inundate, dar şi să stingă un incendiu provocat de un fulger.

„La data de 14 aprilie, la ora 19.37, Detaşamentul 2 Pompieri a intervenit în municipiul Iaşi, bulevardul Nicolae Iorga, pentru degajarea a patru autoturisme imobilizate în apa acumulată în pasajul Galata, şi evacuarea ocupanţilor. De asemenea, la ora 20.42, Detaşamentul 1 a intervenit în satul Cârniceni, comuna Ţigănaşi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă, proprietatea lui Ilie T. Au ars acoperişul de lemn pe o suprafaţă de aproximativ 80 metri pătraţi şi s-a degradat învelitoarea din tablă a acestuia. Cauza probabilă a incendiului a fost trăsnetul“, a precizat Silvia Bolohan, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierii au mai intervenit pe şoseaua Păcurari, nr. 125, 129, 22, pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă, apoi pe şoseaua Naţională nr. 15. Aceştia au mai scos apă din imobile situate la adresele strata Strugurilor nr. 35, la un bloc situat pe şoseaua Păcurari, nr. 121, bl. 602, pe strada Moldovei, nr. 32, pe strada Silvestru numerele 24A, 21, 24, dar şi pe aleea Sadoveanu nr. 21 B, pentru evacuarea apei din subsolul unei locuinţe.

Comentarii