GALERIE FOTO: Esplanada Mimoza din Păcurari este gata. Vedeţi cum arată!

joi, 28 mai 2015, 15:51
1 MIN
 GALERIE FOTO: Esplanada Mimoza din Păcurari este gata. Vedeţi cum arată!

Esplanada Mimoza a fost modernizată. Vedeţi cum arată acum:

GALERIE FOTO

Conform proiectului, esplanada cu o suprafaţă totală de 3.667 mp trebuia împărţită în două zone distincte: una pentru socializare şi odihnă şi cealaltă ca spaţiu de joacă pentru copii. Parcul trebuia să fie unul deschis, fără împrejmuire, cu acces către şoseaua Păcurari prin intermediul a cinci alei pietonale drepte, prevăzute cu pergole de beton, precum şi jardiniere pentru flori.

Primăria trebuia să achiziţioneze trei jardiniere din beton placate cu piatră, 40 de bănci cu spătar şi laterale, opt seturi de mese de şah cu tot cu scaune şi 18 coşuri de gunoi. Cele două locuri de joacă trebuiau amenajate pe o suprafaţă totală de 514 mp şi dotate cu două turnuri cu tobogan, două leagăne, opt balansoare, şase jucării pe arc şi două piramide pentru căţărat.

În mijloc erau prevăzute două mimoze din material plastic sau fibră de sticlă cu iluminare la interior. În parc urmau să fie plantaţi tei, platani, ienupăr, iedere şi hortensii. De asemenea, esplanada trebuia mobilată cu stâlpi de iluminat arhitectural.

Comentarii