Gorovei s-a dus pe apa Jiului

marți, 29 octombrie 2013, 02:50
2 MIN
 Gorovei s-a dus pe apa Jiului

Considerat cel mai talentat produs al Centrului de Copii şi Juniori din ultimii ani, mijlocaşul ofensiv a jucat în ultima etapă pentru CS Universitatea Craiova. CSMS spune că are în vedere să se adreseze TAS

 

 
Pierderea cu mare lejeritate a talentelor formate în pepiniera proprie tinde să devină o modă în fotbalul ieşean. Ultima speranţă imensă de care CSMS Iaşi nici nu s-a folosit, nici nu a încasat vreun ban este Răzvan Gorovei. Mijlocaşul ofensiv de 19 ani, care a fost cotat drept cel mai talentat produs al Centrului de Copii şi Juniori al clubului din Copou din ultimii ani, a jucat la sfârşitul săptămânii în tricoul CS Universitatea Craiova, în partida pe care echipa Primăriei Craiova a disputat-o în compania FC Olt, în etapa a VIII-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a. Poziţia preşedintelui CSMS Iaşi, Florin Prunea, faţă de acest caz a fost prezentată ieri: “Gorovei a terminat junioratul în vară, a refuzat să semneze un nou contract cu noi şi a plecat la Craiova. L-am reclamat la comisiile fotbalistice şi prima instanţă ne-a dat dreptate. La apel, am pierdut . S-a susţinut că, pe baza contractului vechi pe care Gorovei îl avea cu Iaşul, nu a putut fi încadrat în prevederea regulamentară care obligă juniorii să-şi prelungească înţelegerile cu clubul care l-a format, în cazul în care clubul îşi manifestă această intenţie. Drept urmare, Gorovei a putut juca la Craiova. Acum, studiem posibilitatea de a ne duce la TAS, o decizie în acest sens urmând a fi luată în această săptămână, după ce mă voi consulta cu Comitetul Director”.
Reamintim, în cazul în care Iaşul nu-i va convinge pe Adrian Avrămia şi Andrei Herghelegiu să-şi prelungească înţelegerile cu CSMS, care expiră în vara lui 2014, cei doi vor pleca gratuit din Copou, mai multe surse informând că destinaţia celor doi este tot CS Universitatea Craiova.
 
Se joacă cu Dunărea în nocturnă?
Ora de start a disputei dintre CSMS Iaşi şi Dunărea Galaţi, de sâmbătă, din etapa a XI-a a Ligii a II-a de fotbal, este incertă. “Am primit o solicitare din partea televiziunii cu care avem contract să jucăm jocul de sâmbătă, cu Dunărea, la ora 21:00. Marţi, cel târziu miercuri, trebuie să luăm o decizie. Vom vedea dacă jucăm de la 11 sau în nocturnă”, a precizat Prunea. (OM)
 
 
 
 

 

Comentarii