Grahovac va fi titularul!

miercuri, 20 iulie 2016, 01:43
3 MIN
 Grahovac va fi titularul!

 

Portarul sârb va apăra şi în meciul retur al confruntării cu Hajduk Split, din turul II preliminar al Europa League, care se va disputa joi
 
Mâine, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, CSMS Iaşi va întâlni pe Hajduk Split, în returul confruntării din turul II preliminar al Europa League. Pentru acest meci, echipa ieşeană va pleca astăzi, în jurul prânzului, cu o cursă charter, în oraşul croat. Gândurile cu care CSMS va aborda partida de la Split au fost exprimate aseară, într-o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal Nicolo Napoli şi fotbalistul Milan Mitic.
Tehnicianul a anunţat că îl va păstra titular pe Branko Grahovac, portarul care a gafat în tur, când scorul a fost 2-2, la golul doi al croaţilor, încasat în prelungiri. “Toată lumea greşeşte. Grahovac va fi titular” a spus italianul, care a apreciat că şansele de calificare rămân egale: “Ne aşteaptă un meci foarte greu, întâlnim o echipă bună, însă vom încerca să facem un meci foarte bun şi să câştigăm. Ei joacă acasă foarte bine, va reintra Susic, însă am încredere în jucătorii mei. Avem jucători cu experienţă, nu au cum să se sperie de atmosfera din tribună. I-am urmărit şi în meciul de campionat pe care l-au jucat duminică, modul lor de joc ne convine. La noi nu vor apărea modificări, echipa a juca bine în tur”. Napoli s-a arătat iritat când a fost rugat să se refere la Mihalache, stoperul despre care a afirmat în sezonul trecut că nu va mai juca la Iaşi cât va fi antrenor. Afirmaţia a fost făcută în aprilie, după ce jucătorul a plecat de la echipă în urma unui conflict cu italianul, reîntoarcerea fotbalistului nefiind explicată până ieri.
Dacă atunci când a fost chestionat despre afirmaţiile lui Viveiros şi Enescu, care i-au criticat dur metodele de pregătire, nu a vrut să comenteze, antrenorul CSMS a răspuns, până la urmă, pe tema Mihalache: “Mihalache a fost reprimit pentru că am vrut eu. A jucat titular pentru că s-a pregătit bine. Am fost mulţumit de el, ca de toată echipa”.
Şi jucătorul Milan Mitic crede că jocul de joi va fi pe placul Iaşului: “Chiar dacă ei sunt calificaţi la 0-0, publicul nu o să le permită să nu atace, nu vor avea răbdare, vor fi agresivi. Iar noi jucăm foarte bine în deplasare. De aceea, rămân optimist în privinţa calificării, mai ales că în prima repriză a jocului de la Iaşi am demonstrat că suntem mai buni şi puteam rezolva calificarea. Avem, în continuare şansa noastră”, a spus mijlocaşul sârb, care a fost, ca şi înaintea meciului tur, unul din jucătorii care au cules informaţii de la Hajduk: “Am mai vorbit cu câteva persoane, am văzut meciul lor de campionat, de la Cibalia, pe care l-au câştigat cu 2-0. Au odihnit şase jucători, vor juca altfel cu noi, când va reintra Susic”.
La final, Napoli a oferit unor ziarişti eşarfe rămase nevândute de la meciul tur dintre CSMS şi Hajduk.
 
   

Comentarii