I-a dat cu sapa în cap în timp ce dormea fiului femeii pe care o iubea

luni, 20 iulie 2015, 01:56
2 MIN
 I-a dat cu sapa în cap în timp ce dormea fiului femeii pe care o iubea

Un bărbat de 64 de ani din localitatea Dagâţa a fost trimis în judecată de procu­rorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi fiind acuzat de tentativă la omor. Petrică Ţurcanu se află în prezent în spatele gratiilor, el fiind arestat preventiv de judecători.

Potrivit rechizitoriului, el ar fi comis fapta pe 30 mai, atunci când l-a agresat pe fiul concubinei sale. Procurorii au notat că Ţurcanu a avut timp de 20 de ani o relaţie de concubinaj cu mama victimei Ioan C. Tânărul nu a fost niciodată mulţumit de relaţia mamei sale, din acest motiv între el şi Ţurcanu apărând de-a lungul timpului nenumărate conflicte.

„Un astfel de conflict a avut loc şi la data de 30.05.2015, în curtea casei inculpatului. Acesta din urmă a încercat să-l lovească cu o sapă, însă în conflict a intervenit o vecină, astfel că persoana vătămată a reuşit să iasă din curte fără a fi lovită“, se arată în rechizitoriu.

Anchetatorii au mai menţionat că, fiind în stare de ebrietate, Ioan C. a adormit pe un teren aflat în a­propierea casei lui Petrică Ţurcanu. Acesta din urmă a mers către victimă şi a lovit-o de mai multe ori cu o sapă în zona capului. Mama victimei a intervenit şi a reuşit să îi ia sapa lui Ţurcanu înainte ca acesta să fie ucis.

„Victima suferit multiple tra­u­matisme craniene, traumatisme faciale şi vertebrale, pentru vindecarea cărora a necesitat 45-50 zile de îngrijiri medicale şi care au fost de natură a-i pune viaţa în primejdie“, au mai menţio­nat pro­curorii. Procesul lui Petrică Ţur­canu va fi judecat de magistraţii Tribu­nalului Iaşi.
 

Comentarii