Ia milionul, dă milionul! Decizia judecatorilor in procesul de calomnie dintre Porumboiu si Craciunescu

marți, 16 iulie 2013, 10:44
2 MIN
 Ia milionul, dă milionul! Decizia judecatorilor in procesul de calomnie dintre Porumboiu si Craciunescu

Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu s-au dat reciproc în judecată pe data de 28 mai 2012, acuzându-se de calomnie. Într-o dispută mediatizată la vremea respectivă, fostul patron al Vaslului l-a acuzat pe Crăciunescu, şef la CCA pe atunci, că a favorizat CFR-ul în lupta pentru titlu, în timp ce Crăciunescu a susţinut că fostul său coleg a suferit de o boală ruşinoasă, în speţă sifilis, potrivit prosport.ro

Cauza a fost judecată la Tribunalul Bucureşti, în acelaşi dosar, iar un judecător a venit cu o decizie primită cu zâmbete, în lumea fotbalului românesc, dar şi cu nemulţumiri, în rândul împricinaţilor. Conform verdictului, cei doi reclamanţi-pârâţi sunt obligaţi să-şi plătească despăgubiri de câte un milion de lei fiecare. Cum suma a fost identică, ea s-a compensat.

„Eu respect întotdeauna instanţele statului. În funcţie de motivaţia judecătorului pe partea ce mi s-a imputat voi face sau nu recurs. Important este faptul că toate afirmaţiile domnului Porumboiu vizavi de mine s-au dovedit nule. În ce mă priveşte, acuzaţia mea n-a fost una directă, ci doar am spus că am auzit de undeva că ar fi avut problema respectivă”, a declarat Crăciunescu pentru ProSport.

Adrian Porumboiu a fost mai deranjat de decizie. „M-a surprins verdictul şi sunt decis să merg mai departe. Nu pot să accept să-mi fie murdărită imaginea. Am o familie minunată, nepoţi. Nu se pot compara lucrurile. Eu am spus ceea ce cunoştea toată lumea, el m-a acuzat de un lucru deşi ştia bine că nu era vorba de mine, ci de altcineva. Nu îl voi lăsa”, a punctat fostul patron al Vasluiului.

Comentarii