Iaşul va avea, după ceva timp, al doilea viceprimar. Mătăsaru e în cărţi

vineri, 12 iunie 2015, 02:01
1 MIN
 Iaşul va avea, după ceva timp, al doilea viceprimar. Mătăsaru e în cărţi

Şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Iaşi, cu puncte importante pe ordinea de zi.

Consilierii locali se vor întruni astăzi într-o nouă şedinţă extraordinară. Principalul punct de pe ordinea de zi este alegerea unui consilier care să preia atribuţiile de viceprimar în locul lui Mihai Chirica, desemnat primar interimar. Propunerea PSD, partid care are cei mai mulţi aleşi, este Daniel Mătăsaru (foto). Cadru didactic la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Mătăsaru, de loc din Alexandria, are vârsta de 37 de ani, este căsătorit şi nu are copii.

Consilierii vor mai dezbate alte şase proiecte de hotărâre printre care se numără completarea inventarului domeniului public al municipiului şi darea în folosinţă a două microbuze către Liceul Sportiv şi Colegiul Tehnic de Transporturi şi Construcţii.

De asemenea, un proiect important face referire la completarea Consiliului Director al Fundaţiei Iaşi – Capitală Culturală Europeană 2021 cu propunerea liberalilor, respectiv Daniel Şandru. Plenul va discuta din nou un astfel de proiect după ce, anterior, a respins o altă propunere a PNL în acest sens. Între timp, managerul de proiect şi director executiv interimar al FICCE, Dan Doboş, şi-a înaintat demisia din fundaţia culturală.

Comentarii