Ieşenii care vor să scape de caniculă pot merge la piscină (GALERIE FOTO)

miercuri, 14 august 2013, 15:17
2 MIN
 Ieşenii care vor să scape de caniculă pot merge la piscină (GALERIE FOTO)

Dacă trageţi linia la finalul zilei de bălăceală, costurile se ridică la 50 – 70 de lei, incluzând băuturile răcoritoare şi o gustare.

Ieşenii care vor să se răcorească în zilele toride ce vor urma pot alege să petreacă o zi la piscină. Opţiunile sunt variate, iar preţurile se încadrează în intervalul 10 – 35 de lei, în funcţie de pretenţii. Dacă trageţi linia la finalul zilei de bălăceală, costurile se ridică la 50 – 70 de lei, incluzând băuturile răcoritoare şi o gustare.

 

GALERIE FOTO (CIRIC)

 

În zona de agrement Ciric există două piscine amenajate cu grupuri sanitare, nisip pentru plajă şi câteva şezlonguri. Accesul la piscina Golden Stone se face cu un bilet de 15 lei/ persoana, cu şezlong inclus. La Sunrise Beach, în schimb, se plăteşte 20 de lei intrarea în timpul săptămânii şi 30 de lei în weekend.

“Am plătit intrarea, dar pentru că nu ai voie să aduci produse din exterior, am cheltuit mai mult. 30 de lei masa de prânz la restaurantul din complex şi alţi 20 de lei pentru sucuri, am ajuns la peste 70 de lei. Pentru o zi întreagă, însă, pot spune că merită”, a povestit Gabriela G., o tânără care s-a răcorit la o piscină din Bucium.

Cele mai accesibile tarife sunt la Ştrandul municipal din zona Alexandru cel Bun. Un adult plăteşte 8 lei la intrare, iar copiii – 3 lei. Pentru a închiria un şezlong, mai scoateţi din buzunare 5 lei. Dacă doriţi să beneficiaţi şi de serviciile instructorului de înot şi de gimnastică acvatică, trebuie să achitaţi 16 lei/ ora.

O variantă este şi EOS Club, situat pe strada Rediu. De luni până vineri, preţul este 25 de lei, iar sâmbăta şi duminica creşte cu 10 lei. Ca să anime atmosfera, ieşenii pot participa la lecţii de aqua gym sau de polo.

Pentru o zi la piscina La Playa din incinta grădinii de vară a Restaurantului Recital (Bucium), amatorii de bălăceală vor scoate din buzunare între 20 şi 30 de lei, în funcţie de ziua pe care o aleg, urmând ca din luna septembrie să rămână valabil doar tariful de 20 de lei.

Tarife mai mici sunt practicate la Piscina Colţ de rai din Complexul de agrement de la Popricani: 10 lei de luni până vineri şi 20 de lei la sfârşit de săptămână.

Singura piscină din Iaşi aflată la înălţime – la propriu – este Glam Summer, situată la etajul al şaptelea, pe blocul Il Primo. Accesul se face prin plata a 30 de lei (20 de lei consumaţie, 10 lei intrare), iar pentru o oră în jacuzzi de 6 persoane veţi plăti 60 de lei.

Comentarii