De Business

Punem punctul pe știi

Îmbrânceală, coate, nervi şi ţipete la Lidl Galerii VIDEO FOTO

joi, 06 februarie 2014, 08:48
3 MIN

Aparate pentru exerciţii abdominale, electrocasnice, unelte şi tigăi la preţuri promoţionale sunt o parte din recuzita cu care Lidl îi întâmpină pe ieşeni la deschiderea supermarketului din Nicolina.

UPDATE

Peste 400 de ieşeni au luat cu asalt noul supermarket Lidl din Nicolina. De la ora 6:30 au început să se adune cu mic cu mare la intrarea în magazin. La ora 8:00, când reprezentanţii Lidl au deschis uşile, primii clienţi intraţi în magazin s-au purtat civilizat.

GALERIE FOTO I

 

Al doilea val de clienţi s-a dezlănţuit însă, începând îmbulzeala şi crosul popular până la zona unde erau depozitate produsele la promoţie.

GALERIE FOTO II

 

Rafturile au fost pur şI simplu mutate din loc de ieşeni, care se îmbrânceau în goana de a pune mâna pe cât mai multe produse.

 

Doi ieşeni, văzând că s-au terminat pistoalele electrice pentru lipit, au intrat pe sub o prelată în depozit, sperănd să mai găsească ceva. Firma de pază şi angajaţii Lidl s-au dovedit iarăşi neputincioşi în faţa “puhoaielor” care au măturat produsele de pe rafturi.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Cu ocazia inaugării noului supermarket, ieşenilor li s-au pregătit reduceri substanţiale la aparate şi produse de întreţinere a condiţiei fizice. Asfel, un aparat de exerciţii abdominale are preţul promoţional de 39,99 lei, iar o bară de tracţiuni costă aproximativ 20 lei. Un aparat de electrostimulare a musculaturii poate fi achiziţionat de ieşeni în schimbul sumei de 39,99 lei. De asemenea, printre produsele care vor stârni interesul ieşenilor se vor afla şi unelte utile oricărei gospodării, toate cu preţ promoţional. Pentru un pistol electric de lipit, cei interesaţi vor scoate din buzunar aproximativ 30 lei, iar pentru o daltă 49,99 lei. Un banc de lucru “4 în 1” are preţul de 149 lei, iar un dulap cu două sertare pentru depozitarea pantofilor 79,90 lei. Doamnele nu au fost uitate de reprezentanţii Lidl, astfel că le-au pregătit şi acestora preţuri promoţionale la produse electrocasnice: un mixer vertical costă 49,99 lei, un blender 29,99 lei, iar tigăile din aluminiu 14,99 lei bucata. Suprafaţa de vânzare a noului Lidl din municipiul Iaşi este de aproximativ 1000 metri pătraţi, a indicat Georgiana Tugearu, PR-ul companiei. „Cu ocazia inaugurării acestui magazin au fost create 18 noi locuri de muncă la nivel local. Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel naţional”, a subliniat Tugearu. Chestionată privind planurile de extindere ale companiei în Iaşi, mai exact despre eventualitatea deschiderii unui supermarket Lidl şi în Copou, Tugearu a susţinut că este prea devreme să discutăm despre apariţia în viitorul apropiat a unui nou magazin.Supermarketul situat pe strada Nicolina nr. 2A este cel de-al şaselea deschis de Lidl în municipiul Iaşi şi al şaptelea din judeţ. În prezent, în municipiul Iaşi mai există încă cinci astfel de magazine deschise de Lidl România, respectiv în zonele Galata, Păcurari, Tătăraşi, Tudor Vladimirescu şi Dacia.

 

Comentarii