În aşteptarea sentinţei

vineri, 18 octombrie 2013, 01:50
2 MIN
 În aşteptarea sentinţei

Audierile la comisiile fotbalistice în cazurile lui Avrămia şi Herghelegiu, care au cerut rezilierea contractelor cu CSMS s-au încheiat, verdictul fiind în pronunţare. Vancea nu s-a prezentat nici ieri la echipă

 

 
Litigiul dintre Adrian Avrămia şi Andrei Herghelegiu, de o parte, şi CSMS Iaşi, de cealaltă, derulat la comisiile fotbalistice interne, a luat sfârşit ieri, părţile aşteptând acum verdictul. ‘Astăzi (n.r. – ieri), Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a audiat pentru ultima dată opiniile reprezentantului jucătorilor şi cele ale clubului. Verdictul a rămas în pronunţare, cred că se va anunţa vineri. Eu sunt convins că, la fel ca şi până acum, cererile lui Avrămia şi Herghelegiu de reziliere unilaterală a contractelor vor fi respinse. Am avut argumente solide, cu care ne-am apărat în faţa comisiei. Aceasta este ultima cale de atac a jucătorilor în România. Eu nu cred că vor merge la TAS. Sper că atunci când vor vedea că nu au dreptate nici acum îşi vor reconsidera poziţia faţă de clubul care i-a ajutat atât de mult în cariere” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea. ă”. Conform unor surse, decizia încă neconfirmată este că cei doi rămân jucătorii Iaşul.

 Prunea s-a referit şi la cazul lui Răzvan Gorovei: “Tot joi ne-am judecat cu un alt jucător tânăr format la noi şi care a fost influenţat greşit, Gorovei. El a cerut ridicarea suspendării de doi ani pe care a primit-o de la comisiile federale pentru că a părăsit Iaşul şi s-a pregătit la CS Universitatea Craiova. Sunt convins că dacă nu se întoarce la Iaşi, va sta pe bară în perioada amintitÎn ceea ce-l priveşte pe atacantul Cosmin Vancea, care continuă să lipsească nemotivat de la echipă, Prunea crede că Iaşul va renunţa la el: “Vancea e la a treia zi în care lipseşte nemotivat. Nu răspunde la telefon, nimeni nu ştie ce se întâmplă cu el. Dacă la început putea să scape cu o amendă, cred că şansele să fie reprimit la echipă sunt aproape nule. Probabil, vom rezilia contractul cu el, imediat ce dă un semn”.

 

Comentarii