Începe treaba în Antalya

sâmbătă, 24 ianuarie 2015, 02:43
2 MIN
 Începe treaba în Antalya

 

Astăzi este prevăzut primul antrenament al CSMS în cantonamentul din Turcia 

 
 
CSMS Iaşi a plecat ieri după amiază din Bucureşti spre Antalya. Timp de trei săptămâni, echipa ieşeană va avea cartierul general la Kamelya World Hotel Selin Resort & Spa, un complex de cinci stele care are multiple facilităţi, la care CSMS a mai stat, în perioada în care era antrenat de Marius Lăcătuş. În Turcia, ieşenii vor disputa şase meciuri de verificare şi vor pune accent pe lucrul la capitolul tehnico-tactic. Totodată, CSMS urmăreşte să-şi completeze lotul de jucători, mai mulţi fotbalişti urmând a fi testaţi în Antalya. Primii dintre ei sunt, după cum v-am informat ieri, Bojan Markovic şi Savo Kovacevic.
Markovic este un stoper de 30 de ani care are 1,97 metri. Fost internaţional de tineret bosniac, acesta a mai jucat la Zenica, Panserraikos, Borac Banja Luka, Hapoel Be’er Svheva, Ravan Baku şi Mladost Velika Obarska. Kovacevic este un atacant sârb de 27 de ani care vine de la Radnicki Kragujevac şi a mai evoluat la Vojvodina Novi Sad, Proleter Novi Sad, Soloboda Uzice, St. Gallen şi Spartak Semey. “În afară de cei 21 de jucători care au plecat din Iaşi, în Antalya îl aşteptăm şi pe Onduku. Tot acolo vor veni mai mulţi jucători, pentru a fi testaţi. Primii dintre ei sunt Markovic şi Kovacevic, care vor lucra cu noi încă din prima zi, sâmbătă dimineaţă, pentru că trebuie să ajungă vineri la hotel. Avem referinţe bune despre ei, dacă vor confirma îi vom legitima. Mai sunt şi alte variante, însă nu sunt sigure. Una ar fi mijlocaşul portughez Braga, care ar putea sosi duminică, mai vedem şi alte variante” a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.

Acesta nu s-a arătat deranjat de faptul că FCSB a considerat exagerate pretenţiile CSMS legate de Creţu. “Nu suntem disperaţi să-l vindem pe Creţu. Îl vom ceda doar pentru un preţ corespunzător cu cota lui. Am discutat cu fotbalistul şi înţelege şi el situaţia. Vom vedea ce mai apare şi după turneul naţionalei, la care va participa, e monitorizat şi de alte echipe din străinătate”. Reamintim, preşedintele FCSB, Vasile Argăseală, a declarat, referitor la tratativele cu Pandurii şi CSMS pentru achiziţionarea lui Roman şi Creţu, că “nu am mai negociat pentru cei doi. De la Iaşi şi Pandurii ni s-au cerut sume prea mari pentru Liga I, sume nerealiste pentru valoarea jucătorilor. Când se stabileşte suma de transfer a unui jucător trebuie să se ţină cont de valoarea lui actuală, nu le ce ar putea fi”.

 

 

Comentarii