Infractor ieşean prins în Marea Britanie după patru ani de căutări

vineri, 11 martie 2016, 02:52
2 MIN
 Infractor ieşean prins în Marea Britanie după patru ani de căutări

Patru ieşeni care erau daţi în urmărire în ţară şi peste hotare au fost prinşi şi băgaţi la “zdup”. Unul dintre ei a fost prins de autorităţile britanice şi a fost trimis în ţară pentru a executa anii de detenţie la care a fost condamnat.

“S-a reuşit depistarea şi reţinerea în Marea Britanie a urmăritului naţional şi internaţional Marius S., de 32 de ani, din Iaşi, care în anul 2009 a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. La 7 martie s-a realizat extrădarea din Marea Britanie în favoarea României, iar cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Rahova”, a precizat Mădălin Ţăranu, din cadrul Poliţiei.

Miercuri, poliţiştii de la Secţia 1 Rurală Iaşi au depistat pe Petru S., de 24 de ani, din Tomeşti, pe numele căruia Judecătoria Iaşi emisese în 2015 un mandat de executare a unei pedepse de trei ani şi zece luni de închisoare pentru furt calificat.

De asemenea, la Târgu Frumos au fost depistaţi Stelian C., de 45 de ani care fugea de o pedeapsă de patru ani şi şase luni închisoare pentru înşelăciune, dar şi a lui Gabriel S., de 34 de ani, din Târgu Frumos, care va executa o pedeapsă de un an şi închisoare pentru furt calificat.         

Comentarii