Întâlnire discretă a lupilor bătrâni din partidoi

marți, 14 iunie 2016, 01:50
3 MIN
 Întâlnire discretă a lupilor bătrâni din partidoi

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: trăgeţi-vă mai aproape olecuţă cu toţii, căci pe azi avem veşti bombă de la partidoiul ieşean! 

Aicea zice-se căci aripa jijistă, cu Castanciu jr. şi Victoraş Momâie amândoi de mânuţă în capul mesei, pregăteşte un atac ce se vrea devastator în partidoiul ieşean. Scopul: să nu scape din mână giudeţul, după ce premăria a fost cedată la aripa adversă din partid, cea controlată de Chir Nica. După cum vă spuneam şi săptămâna trecută, imediat după alegeri Chir Nica s-a dus cu cuşma în mână la Drac Nea paşa la Bucale, ca să îi fie indicate noi instrucţiuni. La întâlnire zice-se că s-ar fi stabilit ca şef la Cejău să fie ales fostul menistru sicritar de stat Măricel, acesta urmând apoi să preia şi şefia partidoiului pe giudeţ, pe motiv că are imagine bune şi la public, şi la premari.

Auzim însă că, în ciuda indicaţiilor preţioase transmise de Drac Nea, oamenii lui Jiji ar pregăti o contraofensivă la momentul desemnării viitorilor şefi ai cejăului. De-un par egzamplu, cică omul de casă al famigliei Castanciu, actual drumar şăf Laie Ku, ar fi fost trimis la încălzire pentru a se încerca impunerea lui ca prezident la Cejău.

Pentru numărarea voturilor sigure din rândul conţilierilor, şi a celor ce ar urma să fie atrase pentru viitorul vor de alegere a şăfului de cejău, vineri la prânz Jiji s-a întâlnit personal cu Victoraş Momâie, la Bolta Rece, la un prânz de lucru care s-ar fi prelungit până spre chindii. Nu ştim ce-au pus oamenii la cale concret şi până la cât au ajuns cu numărătoarea, dar zice-se că cei doi au ieşit de acolo destul de veseli şi de vorbăreţi. Acuma, cine mai ştie, o fi oare de la numărătoare? Sau de la consumaţie?

Efectele alinierii planetelor asupra mediului vniversitar ieşean

Una din explicaţiile cele mai cucuiete pe care şeful din umbră al vniversităţii private cu reftor arestat, e vorba de vniversitarul Trompea, le are în legătură cu ultimele evenimente nefericite de aicea cică ar fi o lucrătură pe filiera serviciilor, stimaţi telespectatori. Mai concret, cică loviturile pe care le-ar încasa din zona Deneaului ar fi primite la ordinul lui Jo Hanis, pe mâna Sereiului, din cauză că Trompea are o lungă şi veche prietenie cu Răzvănel, şeful şpionilor, şef care de ceva vreme se află într-un conflict dur cu prezidentul, carele cică i-ar fi cerut şi demisia prin SMS. Şi pentru că Jo Hanis nu poate lovi direct în Răzvănel, cică ar lovi mai întâi în oamenii lui, adicătelea în Trompea. Hmmm, voi ce ziceţi, dragi cetitori: să fie oare de la asta, sau de la alinierea planetelor?

Împăcare la partidoi?

Una scurtă dar vioaie şi despre ultimele reaşezări de tabere din partidoi. Cică Drac Nea ar tatona o împăcare istorică cu Bonta, iar o decizie ar urma să se ia astăzi, când partidoiul va decide cine va fi numărul 3 în stat, adică şef la camera dipotaţilor în locul lui Z. Gonea, gonit recent din partidoi. Stăm deci pe fază, să vedem dacă iese nulul!

Comentarii