De Business

Punem punctul pe știi

Întâlnire importantă între oamenii de afaceri ieşeni şi cei basarabeni

marți, 24 martie 2015, 02:50
2 MIN
 Întâlnire importantă între oamenii de afaceri ieşeni şi cei basarabeni

Omul de afaceri Marius Alexa a organizat, în acest sfârşit de săptămână, o nouă ediţie a Misiunii economice Afaceri.ro de la Chişinău. Evenimentul interactiv a pus faţă în faţă oameni de afaceri din România şi Republica Moldova şi i-a ajutat să întărească relaţiile dintre cele două medii de afaceri.

Ca experienţa de business să fie completă, participanţii au avut parte de sesiuni de networking, au făcut schimb de contacte sau au asistat la conferinţa de presă pe tema îmbunătăţirii relaţiilor dintre România şi Republica Moldova în domeniile construcţiilor şi energiei. La conferinţa de presă au luat cuvântul Marius Luzurca, ambasadorul României în Republica Moldova, iar printre participanţi s-au numărat specialişti din cele două domenii, atât români, cât şi moldoveni.

„Participanţii la Misiunea economica Afaceri.ro Chişinău 2015 au beneficiat de transport cu autocarul oficial Afaceri.ro. Nu a fost vorba, însă, de o deplasare obişnuită. Cei prezenti au luat parte la sesiuni de networking şi la două traininguri. Conceptul «training on the road» a fost introdus de noi începând de anul acesta şi a inclus trei secţiuni ce au inclus «pastile» pe domenii ca management, HR (n.r. – Resurse umane) sau marketing”, a explicat Marius Alexa, directorul Arhipelago, organizatorul evenimentului. De asemenea, în prima parte a zilei, participanţii la conferinţă au vizitat două târguri internaţionale renumite, respectiv Expoziţia Internaţională Moldconstruct şi Expoziţia Internaţională Moldenergy. După amiază, delegaţia românească a avut ocazia să interacţioneze într-un cadru mai informal, la Cramele de la Mileştii Mici, unde au participat la o degustare şi au cunoscut istoria locului. Organizatorii evenimentului au fost Arhipelago, Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii, Finantari.md, Moldexpo si Agentia Pentru Eficienta Energetica.

 

 

Comentarii