Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

VIDEO: James Arthur NU A MAI CÂNTAT la Iaşi. Coman, dat afară din Primărie

GALERIE
james arthur
  • james arthur
- +

Cântăreţul James Arthur nu a fost prezent la concertul din faţa Palatului Culturii. Nici Mădălina Lefter nu a mai urcat pe scenă, ea precizând că au fost neînţelegeri cu Primăria.

UPDATE ORA 21:21 

A început focul de artificii.

Sărbătorile Iaşului au ajuns la final.

UPDATE ORA 20:00

Concertul din faţa Palatului este în plină desfăşurare, dar ieşenii sunt nemulţumiţi de schimbarea anunţată pe ultima sută de metri.

În jurul orei 21:00 vor fi lansate artificiile.

UPDATE ORA 16:30

Mădălina Lefter urma să cânte joi seara la Iaşi, dar din cauza unor neînţelegeri cu Primăria, a renunţat.

"Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca din pacate, nu voi fi prezenta la concertul de la Sărbătorile Iasului, din cauza unor inconveniente cu primaria Iasi. Sper ca ne vom reintalni curand, cu prima ocazie! Va pup", a scris Mădălina pe pagina ei de Facebook încă de marţi!

"Pentru a lamuri pe toata lumea, primaria nu ofera contract pentru asta si aici nu a fost vorba de partea financiara", a mai adăugat Mădălina.

UPDATE ORA 14:10

James Arthur nu va concerta diseară deoarece nu s-a semnat contract cu el. Vinovat a fost găsit Cosmin Coman, director de Programe europene, care, de mâine, nu va mai lucra în Primărie.

După ce nu va mai lucra în Primărie, Coman se va întoarce la ApaVital, instituţie de unde a fost detaşat în perioada Gheorghe Nichita, fiind cunoscut ca apropiat al acestuia.

Momentele în care Mihai Chirica anunţă lipsa cântăreţului James Arthur şi datul afară din Primărie al lui Cosmin Coman, în materialul video de mai jos:

Primăria Iaşi îşi cere scuze pentru lipsa lui James Arthur diseară prezentând următorul comunicat pe pagina de FB a Primăriei Iaşi:

"Primarul interimar Mihai Chirica a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că, din păcate, artistul britanic James Arthur nu va fi prezent la spectacolul programat diseară la Palatul Culturii, în cadrul Sărbătorilor Iașului. Responsabilitatea îi aparține exclusiv directorului Direcției de Dezvoltare și Programe Europene a Primăriei Municipiului Iași, Cosmin Coman, cel care avea obligația de a semna și gestiona contractul cu managerii și impresarii artistului britanic.

Întrucât Cosmin Coman nu se află la prima abatere profesională cu efecte asupra programului evenimentelor publice organizate de municipalitate, primarul interimar Mihai Chirica a decis destituirea imediată a acestuia. În același timp, primarul interimar Mihai Chirica a prezentat public scuze, în numele municipalității ieșene, față de fanii lui James Arthur și a dat asigurări că astfel de incidente nu se vor mai repeta".

Pentru a sărbători Iaşul, pe scenă vor urca interpreţii români Delia și Smiley. În deschiderea spectacolului vor susţine recitaluri formaţii locale.

Concertul va fi urmat de un spectacol de lumini, lasere și artificii, oferit de Primăria Municipiului Iași.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri