L-a ucis cu securea pe fratele concubinei după ce au băut toată noaptea

joi, 05 martie 2015, 02:57
1 MIN
 L-a ucis cu securea pe fratele concubinei după ce au băut toată noaptea

Un bărbat de 28 de ani din localitatea Ţigănaşi a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi fiind acuzat de omor calificat. 

Constantin Bunduc se află în prezent în arest preventiv. Potrivit rechizitoriului, acesta a comis fapta în noaptea de 25 spre 26 ianuarie 2015, atunci când, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu victima Neculai Căldăraru, de 39 de ani, fratele concubinei sale. Bunduc a lovit victima de zece ori cu muchia unei securi, până ce aceasta a decedat, au precizat anchetatorii.

“Incidentul s-a consumat în holul casei. După aceea, inculpatul a luat-o pe sora victimei şi au plecat spre comuna Fântânele, intenţionând să ajungă la domiciliul unei rude. Inculpatul a pus într-o geantă mai multe articole de îmbrăcăminte, precum şi bărdiţa folosită la comiterea infracţiunii. În dimineaţa zilei de 26.01.2015, cei doi au fost depistaţi de organele de poliţie în apropierea Postului de Poliţie Ţigănaşi. La vederea poliţistilor, concubina inculpatului a predat sacoşa în care se afla bărdiţa”, au precizat procurorii ieşeni.

Comentarii