La Iaşi s-a înfiinţat Asociaţia Naţională a Infirmierelor

luni, 27 iulie 2015, 01:54
1 MIN
 La Iaşi s-a înfiinţat Asociaţia Naţională a Infirmierelor

Centrul Diecezan Caritas Iaşi în parteneriat cu Asociaţia Caritas Alba Iulia au lansat prima asociaţie profesională pentru infirmierele din România.

 

Membrii fondatori şi-au propus ca infirmierele să aibă siguranţa locului de muncă, să le fie apărate drepturile şi totodată să respecte nevoile pacienţilor. “Pentru realizarea misiunii sale, Asociaţia Naţională a Infirmierelor îşi propune promoveze drepturile şi interesele femeilor calificate sau în curs de calificare ca infirmiere, organizeze programe de pregătire profesională, asigure schimbul de informaţii cu Ministerul Sănătăţii în vederea exercitării profesiei de către infirmieri”, au precizat reprezentanţii asociaţiei.
 
Înscrierea ca membru în Asociaţia Naţională a Infirmierelor este gratuită, şi nu presupune o cotizaţie anuală. Membrii vor beneficia de sprijin pentru rezolvarea problemelor de natură juridică, oportunităţi de formare profesională şi schimburi de experienţă sau participare la întâlniri cu factori de decizie din domeniul social şi medical.
 

 

Comentarii