La Permise şi Înmatriculări, 4 zile pe săptămână vor intra numai ieşenii care se programează pe internet

sâmbătă, 04 februarie 2017, 02:50
2 MIN
 La Permise şi Înmatriculări, 4 zile pe săptămână vor intra numai ieşenii care se programează pe internet

Ieşenii care nu au acces la internet nu au ce căuta la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor decât miercurea. SPCRPCÎV a introdus un sistem de programare online pentru serviciile oferite, programările online putând fi realizate începând cu ziua de luni. 

Timp de patru zile pe săptămână, lunea, marţea, joia şi vinerea se va lucra doar cu cetăţenii care s-au programat online. „S-a păstrat o zi pe săptămână pentru acele persoane care nu pot accesa sistemul, care nu au adresă de e-mail, nu au acces la internet sau au alte urgenţe, cu riscul de a trebui să aştepte mai mult la coadă. De aceea, recomandăm tuturor ieşenilor să utilizeze programarea online pentru a evita aglomerarea serviciului şi cozile. Sperăm ca acest sistem să vină în ajutorul cetăţenilor şi activitatea de lucru cu publicul de la SPCRPCÎV să se desfăşoare în mod civilizat. Urmează o perioadă de tranziţie şi, în funcţie de cum va funcţiona noul sistem, periodic vom realiza evaluări pentru a-l îmbunătăţi şi a-l adapta la nevoile ieşenilor“, a declarat prefectul Marian Grigoraş.

 

Ieşenii care doresc să se programeze pentru înmatricularea vehiculelor şi preschimbarea permiselor de conducere o pot face accesând site-ul www.permiseiasi.ro. Rezervarea se poate face numai pentru următoarele două luni calendaristice, cu excepţia zilelor de miercuri, sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale. După rezervarea unei zile, aplicaţia nu mai permite o altă rezervare decât după expirarea celei precedente.

 
Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 8.00. Solicitanţii trebuie să se prezinte la ghişeu la ora şi la data rezervate, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea scoasă la imprimantă. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de pe site-urile www.permiseiasi.ro şi www.prefecturaiasi.ro, precum şi de la sediul SPCRPCÎV. 

 

 

Comentarii