Lăcătuş şi-a început treaba la CSMS Iaşi

miercuri, 16 octombrie 2013, 01:50
2 MIN
 Lăcătuş şi-a început treaba la CSMS Iaşi

Fostul internaţional a semnat un contract până în vara lui 2015 cu CSMS şi a coordonat antrenamentul echipei ieşene.

Marius Lăcătuş este antrenorul principal al CSMS Iaşi. Mutarea, anunţată la sfârşitul săptămânii trecute, a fost oficializată ieri. “Marius a semnat în cursul dimineţii de marţi un contract pe un an şi opt luni cu CSMS. Obiectivele sunt promovarea în acest sezon şi menţinerea în Liga I în campionatul următor. Sunt optimist că ţintele stabilite vor fi atinse” a anunţat preşedintele clubului ieşean, Florin Prunea, care a precizat că Lăcătuş va lucra cu o echipă formată de Ioan Nagy, Adrian Kereszy şi Benone Dohot, ultimul urmând a se ocupa de pregătirea portarilor. Şeful executivului ieşean a mai spus că fostul său coleg de la naţionala României nu are nevoie de preparator fizic. Deşi a trimis la Iaşi o adeverinţă care atestă că este în concediu medical, preparatorul fizic cu care fostul antrenor al CSMS, Costel Enache, a lucrat, Ciprian Panait, se află la Fortuna Brazi Câmpina, o grupare prahoveană din Liga a III-a.

Noul tehnician al Iaşului a condus ieri dimineaţă antrenamentul formaţiei care se află pe locul III în Seria I a Ligii a II-a de fotbal. De la şedinţa de pregătire a echipei a lipsit atacantul Cosmin Vancea, care va fi penalizat. “Vancea a lipsit nemotivat. I s-a făcut referat, va plăti conform Regulamentului de Ordine Interioară” a comentat Prunea absenţa jucătorului.

Deşi săptămâna trecută se anunţase că formaţia ieşeană va pleca într-un cantonament în această săptămână, şefii CSMS au renunţat la această idee. “Marius a considerat că echipa are condiţii optime la stadionul din Copou. De aceea, nu am mai plecat în cantonament, pregătirea fazei a doua a turului urmând să fie făcută acasă” a încheiat Prunea.

 

 

Comentarii