De Business

Punem punctul pe știi

Leroy Merlin anunţă că va deschide magazinul din Iaşi vinerea viitoare

sâmbătă, 18 iunie 2016, 01:50
2 MIN
 Leroy Merlin anunţă că va deschide magazinul din Iaşi vinerea viitoare

Date publicate de „Ziarul de Iaşi” la începutul acestei luni sunt confirmate de conducerea Leroy Merlin. Lucrările de transformare a fostului magazin Baumax sub marca retailerului francez de bricolaj se află la faza ultimelor retuşuri. Compania va deschide magazinul din Iaşi, situat pe Calea Chişinăului nr. 23, pe 24 iunie, la ora 7 dimineaţa. 

Magazinul, al paisprezecelea din reţea, se întinde pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi. Compania franceză spune că va veni în întâmpinarea ieşenilor, încă de la deschiderea magazinului, cu aproape 28.000 de produse, cu preţuri adaptate la puterea de cumpărare a tuturor clienţilor. La fel ca şi în cazul fostului Baumax, magazinul Leroy Merlin va avea un spaţiu drive-in dispus pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, unde clienţii pot să îşi încarce direct marfa în maşină. Aşa cum a anunţat şi ziarul nostru anterior, în locaţia de vis a vis de CET, Leroy Merlin va avea circa 100 de angajaţi. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 7-21 şi duminică între orele 9-20.

„Aşa cum am promis, vom finaliza în timp util procesul de rebranding al reţelei de magazine achiziţionate, pentru că ne dorim ca un numar cât mai mare de români să plătească mai puţin pentru produse de bricolaj de calitate şi servicii impecabile. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără deschiderea unui magazin în Iaşi, acest oras fiind un pol important în regiunea Moldovei, o zonă în care credem şi care deţine un mare potenţial de dezvoltare în viitor. Ultimii 3 ani au marcat un trend de creştere semnificativ pentru acest oraş şi credem ca în următorii 5, creşterea zonei va fi exponenţială. Vom fi alături de ieşeni în dezvoltarea oraşului şi a întregii regiuni”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România. Conducerea reţelei a mai precizat că, în cazul unităţii ce va fi deschisă săptămâna viitoare în Iaşi, va oferi clienţilor şi servicii de livrare express, de descărcare a produselor la uşa clientului, pachete de finanţare, respectiv retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare.  

 

Comentarii