Liberalii s-au strâns la nunta directorului de la Ateneu

marți, 22 septembrie 2015, 01:54
1 MIN
 Liberalii s-au strâns la nunta directorului de la Ateneu

Directorul Ateneului din Tătăraşi, Liviu Brătescu, şi-a pus pirostriile. La 41 de ani, Liviu Brătescu şi-a luat inima în dinţi pentru a se căsători, aleasa inimii sale fiind Iulia Stavarachi, de 27 de ani, cu care se întâlneşte de câţiva ani.

Romaşcan prin naştere, Brătescu şi-a ales soţia din acelaşi judeţ, tânăra mireasă fiind născută la Târgu Neamţ. Brătescu este istoric ca formaţie intelectuală, proaspăta sa soţie fiind doctorandă la Facultatea de Istorie, iar naşul, Alexandru Istrati, cercetător la Institutul de Istorie “A.D. Xenopol”.

Cununia religioasă a fost oficiată sâmbătă la biserica Izvorul Tămăduirii din Nicolina, iar petrecerea a fost organizată la Hotel Unirea. Dintre cei aproximativ 150 de invitaţi, majoritatea au fost reprezentanţi ai mediului academic sau politicieni liberali, partid din care directorul Ateneului face parte.

Una din puţinele excepţii a fost consilierul judeţean PSD Lorin Urcaciu, acesta fiind însă fost membru al PNL. La petrecere a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, ca şi copreşedintele filialei municipale a PNL, Marius Dangă. “A fost chiar o petrecere foarte frumoasă. Deşi se cunosc de ceva vreme, mirii au fost foarte emoţionaţi. Au trăit fiecare moment al serii”, a comentat Dangă.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii