Licitaţie impresionantă la CJ: achiziţie de 35 tone de lapte, 21 tone de brânză şi 15 tone de smântână

joi, 19 februarie 2015, 02:50
1 MIN
 Licitaţie impresionantă la CJ: achiziţie de 35 tone de lapte, 21 tone de brânză şi 15 tone de smântână

Direcţia de Asistenţă Socială cumpără produse lactate pe un an de zile. DGASPC a anunţat organizarea unei licitaţii în vederea achiziţionării de lapte şi produse lactate pentru persoanele cu handicap şi copiii din centrele de plasament din subordine.

În cadrul unui prim lot se intenţionează achiziţionarea a 16 tone de lapte pasteurizat, 4,5 tone de brânză de burduf, 12,7 tone de brânză de vaci, 4,6 tone de brânză topită, 6,5 tone de caşcaval, 19 tone de lapte bătut, 15 tone de smântână, 6,7 tone de telemea şi 3,8 tone de unt. Produsele au fost evaluate de reprezentanţii DGASPC la 885.600 lei.

Un al doilea lot al licitaţiei va cuprinde o cantitate de 6 tone de lapte praf, evaluat la 56.300 lei. În ambele situaţii, firma câştigătoare se obligă să asigure şi transportul, fără plăţi suplimentare.

Produsele care fac obiectul licitaţiei urmează să asigure consumul din centrele DGASPC până la sfârşitul acestui an. Direcţia îşi rezervă dreptul de a prelungi cu încă patru luni contractele, în cazul în care anul viitor noile contracte nu vor putea fi încheiate în timp util.

Într-o astfel de situaţie, valoarea contractelor va putea fi suplimentată cu cel mult 50% din suma la care au fost adjudecate. Licitaţia va fi organizată pe 31 martie.

 

Comentarii