N

Lipitorii de afişe din Iaşi au început treaba din primul minut al campaniei electorale

N

sâmbătă, 26 aprilie 2014, 01:50
2 MIN
 Lipitorii de afişe din Iaşi au început treaba din primul minut al campaniei electorale

\N

Partidele politice au intrat în campania electorală a alegerilor pentru Parlamentul European din primul minut al termenului legal.

Activiştii Forţei Civice au început să lipească afişele electorale încă de la ora zero a zilei de ieri. „Chiar dacă nu dispunem de resursele financiare ale contracandidaţilor, suntem încrezători în şansele noastre de succes, Forţa Civică fiind singurul partid care a plasat ieşeni pe locurile eligibile, Mi­hai Răzvan Ungureanu o­cu­pând prima poziţie pe listă, iar eu locul patru. Uitaţi-vă la candidaţii favoriţi ai celorlalte partide şi veţi vedea că niciunul dintre ei nu este ieşean“, a declarat Adriana Radu, candidată din partea Forţei Civice.

În timpul zilei au început să apară pe panourile instalate de municipalitate şi afişele PSD şi PNL. Primarul Gheorghe Ni­chi­ta s-a arătat încrezător în şansele PSD la alegerile pentru Parla­mentul European. „La Iaşi, este foarte greu să nu votezi PSD. Iaşul se dezvoltă şi modernizează cu bani euro­peni. Cu atât mai important este să avem reprezentanţi politici la Bruxelles. Sunt total convins că vom câştiga. Ieşenii trebuie să iasă la vot şi să voteze PSD“, a spus Nichita. Acesta a enumerat principalele proiecte de infrastructură dema­rate la Iaşi în cadrul Pro­gra­mului Ope­raţional Regional. La pachet cu acestea, el a men­ţionat şi proiectul de moder­nizare a Aeroportului, demarat de Consiliul Judeţean, instituţie care a şi solicitat aprobarea unei finanţări de 57,5 milioane euro din partea Comisiei Europene.

Comentarii