Locuitorii unei insule, revoltaţi pe Angelina Jolie şi Brad Pitt

vineri, 03 octombrie 2014, 07:00
1 MIN
 Locuitorii unei insule, revoltaţi pe Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt au devenit inamicii nr. 1 ai locuitorilor de pe insula Gozo, din arhipelagul maltez. Filmările pentru pelicula regizată de actriţă au închis zona turistică, extrem de căutată în această perioadă a anului, dându-le peste cap afacerilor localnicilor.

În aceasta perioadă, insula Gozo este vizitată de turişti din toate colţurile lunii, fiind vârf de sezon la scufundări. Oameni din toata lumea vine aici pentru acest sport şi lasă bani grei. Însă actriţa, care regizează filmul "By the sea", în care soţul ei, Brat Pitt, joacă rolul principal, a reuşit să obţină o aprobare ca insula să fie închisă pentru filmări. Astfel, afacerile localnicilor au de suferit, aceştia fiind nevoiţi să refuze clienţi.

Angelina Jolie a început filmările în august, iar acestea încă nu s-au terminat, în condiţiile în care celor 30.000 de locuitori de pe insulă li s-a spus că "deranjul "va fi doar de câteva zile. Ulterior, aceştia au aflat că actriţa va termia proiectul în noiembrie, iar pierderile sunt deja foarte mari, a spus aceasta.

 

Comentarii